Torre 9W CCT 230V IP54 99x78x117mm Sort Rundt Facadelys

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og stilfuldt facadelys

Dette Torre 9W CCT facadelys er det perfekte valg til at belyse din facade på en elegant og effektiv måde. Med en effekt på 9W og muligheden for tilslutning til en 230V forsyning, er det en energieffektiv løsning, der samtidig giver en god lysstyrke.

Med 700 lumens og et fokuseret lys på 30 grader, sikrer dette facadelys en kontrolleret belysning, der skaber et flot og indbydende udtryk. Desuden har lyset en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at det giver et naturligt lys, der viser alle farver ægte og klart. Lyskvaliteten er ideel til de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Med dimensioner på 117 x 78 x 99 mm passer dette facadelys perfekt til de fleste facadeområder. Lyset er designet med en IP54 rating, hvilket betyder at det tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det velegnet til udendørs brug, da det kan modstå al slags vejr.

Facadelyset leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og komme i gang med at nyde den flotte belysning. Den sorte finish tilføjer et stilfuldt touch til lyset, der passer godt til de fleste bygningers design.

Det Torre 9W CCT facadelys er en pålidelig og effektiv løsning, der kombinerer god belysning med et stilfuldt design. Med dette lys får du ikke kun en praktisk løsning til at belyse din facade, men også en smuk og elegant tilføjelse til din udendørs omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 98,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke700 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde78 mm.
Bredde117 mm.
Dybde99 mm.
MaterialePLASTIC