Piatta 9W 230V IP44 120x47mm Sort Rundt Facadelys

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuldt facadelys til alle behov

Dette Piatta 9W facadelys vil være den perfekte løsning, hvis du leder efter en effektiv og stilfuld måde at lyse op udendørs. Med en effekt på 9W og tilslutning til en 230V forsyning, er dette facadelys både kraftfuldt og nemt at installere.

Med en lysstyrke på 700 lumens og en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, vil dette lys sikre et naturligt og flot lys, der viser alle farver ægte. Uanset om du ønsker at lyse op i indkørslen, langs facaden eller i haven, vil dette facadelys kunne opfylde dine behov.

Facadelyset har dimensioner på 120 x 47 mm, hvilket giver dig mulighed for diskret at placere det på facaden eller andre steder udendørs. Det er designet til at være IP44 klassificeret, hvilket betyder, at det tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør det sikkert og holdbart i udendørs miljøer.

Dette facadelys kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og komme i gang med at nyde det behagelige lys. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning på terrassen om aftenen eller give et flot lys langs indkørslen, vil dette facadelys være en pålidelig og elegant løsning.

Med Piatta 9W facadelyset kan du være sikker på at opnå den rette belysning til dine udendørsområder. Lad dette effektive og stilfulde lys være den perfekte løsning til at opfylde dine belysningsbehov udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke700 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde120 mm.
Dybde47 mm.
MaterialePLASTIC