Spectrum 9W LED spot
230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Med Spectrum 9W LED spot kan du opnå en effektiv og energibesparende belysning i dit hjem eller kontor. Denne LED-spot tilsluttes direkte til en 230V forsyning og har en effekt på 9W, hvilket gør den til et miljøvenligt valg.

Det unikke ved denne LED-spot er dens høje lysstyrke på 820 lumens og en bred spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber samtidig en optimal belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør produktet egnet til langt de flestes behov.

Spectrum LED-spot fås i tre forskellige kulører, der passer til forskellige behov og indretninger. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid (6000K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Spectrum 9W LED spot har dimensionerne 56 x Ø50 mm og er klassificeret med IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den ideel til brug indendørs, hvor den kan belyse rummet på en effektiv og pålidelig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke820 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde56 mm.
Diameter50 mm.
MaterialeNano plast
Iframe