Ceiline II indbygningsspot 7x1W 114mm
Kold hvid

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv indbygningsspot med høj lyskvalitet

Denne Ceiline II indbygningsspot er et ideelt valg, hvis du søger en effektiv belysningsløsning med en høj lyskvalitet. Med en effekt på 7W og en lysstyrke på 560 lumens, vil denne spot give dig et klart og behageligt lys.

Lyskvalitet og farvenøjagtighed

Spotlyset har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer en god farvenøjagtighed og et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en ægte og flot måde. Med en spredning på 90 grader, er lyset jævnt fordelt, hvilket er ideelt til forskellige indbygningsapplikationer.

Kold hvidt lys

Denne indbygningsspot leveres i en kold hvid (6000K) farvetemperatur. Den kold hvide farve giver et klart og skarpt lys med et blåligt skær. Denne kulør er ofte brugt i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationsformål.

Dimensioner og installation

Med dimensioner på 114 x 69 mm, er denne spot kompakt og nem at installere i loftet. Den tilsluttes direkte til en 230V forsyning og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne Ceiline II indbygningsspot er et pålideligt valg til både private hjem og kommercielle miljøer, hvor lyskvalitet og energieffektivitet er i fokus.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 141,00

- +

  • Kold
Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde114 mm.
Dybde69 mm.
MaterialeAluminium
Iframe