LED 5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne 5W LED pære med E14 lille fatning erstatter en 35W almindelig pære og leverer et kraftigt lys på 410 lumens, der har en høj spredning på 160 grader, så lyset fordeles jævnt.

Lyskvaliteten er af høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, som giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Den er også dæmpbar og har en dimension på 107 x Ø38 mm og en IP20-klassificering, der ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne LED pære fra Smart Home er lavet til at levere et kraftigt lys med høj lyskvalitet, hvilket gør den ideel til langt de flestes behov.


5W LED Smart Home LED pære med Tuya/Smart Life kompatibilitet

Denne smarte LED pære er designet til at revolutionere dit hjem, og gøre det mere intelligent og bekvemt. Med kompatibilitet til Google Home, Alexa og smartphones, kan du nemt styre og kontrollere lyset i dit hjem med stemmekommandoer eller via en app.

Denne LED pære er på 5W og har en E14 lille fatning, der nemt kan erstatte en traditionel 35W pære. Ved at skifte til denne LED pære kan du spare energi og reducere dine energiomkostninger, samtidig med at du bevarer den samme lysstyrke.

Lyset har en imponerende lysstyrke på 410 lumens og en bred spredning på 160 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Dette gør det ideelt til belysning af større områder eller rum, hvor du ønsker et klart og strålende lys.

LED pæren har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne naturligt og ægte. Uanset om du læser en bog, ser tv eller indretter dit hjem, vil denne pære sikre, at farverne vises klart og levende.

En af de største fordele ved denne smarte LED pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den rette atmosfære i dine rum. Uanset om du ønsker en hyggelig og intim stemning eller et klart og kraftigt lys, kan du nemt justere pærens lysstyrke efter behov.

Pæren har dimensioner på 107 x Ø38 mm og kan nemt tilsluttes til en standard 230V strømforsyning. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt og ikke bør bruges i områder, hvor der er risiko for vandkontakt.

Med denne LED 5W Smart Home LED pære kan du skabe et intelligent og bekvemt hjem, hvor du nemt kan styre og kontrollere belysningen med stemmekommandoer eller fra din smartphone. Den er også energieffektiv, dæmpbar og giver en høj kvalitet af lys, der viser alle farver i deres bedste lys. Udskift din traditionelle pære med denne innovative LED pære, og oplev fordelene ved smart belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 62,00

Du sparer årligt 196 kr pr. lyskilde

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke410 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat35w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde107 mm.
Diameter38 mm.
Iframe