LED 5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne 5W LED pære med E14 lille fatning erstatter en 35W almindelig pære og leverer et kraftigt lys på 410 lumens, der har en høj spredning på 160 grader, så lyset fordeles jævnt.

Lyskvaliteten er af høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, som giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Den er også dæmpbar og har en dimension på 107 x Ø38 mm og en IP20-klassificering, der ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne LED pære fra Smart Home er lavet til at levere et kraftigt lys med høj lyskvalitet, hvilket gør den ideel til langt de flestes behov.


LED 5W Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, C38, E14

Denne LED-pære er et smart og praktisk valg til dit hjem. Med sit kompatible design med Tuya/Smart Life-appen kan du nemt integrere den med dine Google Home, Alexa og smartphones. Det betyder, at du kan betjene og kontrollere lyset i dit hjem med stemmekommandoer eller fra din smartphone.

Denne LED-pære har en effekt på 5W, hvilket svarer til en traditionel pære på 35W. Dette gør den energieffektiv og hjælper dig med at reducere dit energiforbrug og spare penge på din elregning. Den tilsluttes til 230V forsyning for nem installation og brug.

Med en lysstyrke på 410 lumens og en bred spredningsvinkel på 160 grader leverer denne LED-pære et jævnt og behageligt lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises naturligt og ægte. Det betyder, at du får et lys, der flot præsenterer alle farver og opfylder de fleste behov.

Denne LED-pære er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med dimensionerne 107 x Ø38 mm passer den nemt ind i forskellige armaturer og lamper med E14-fatning.

Bemærk, at denne LED-pære har en formningsgrad på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den skal bruges indendørs og må ikke udsættes for direkte vandkontakt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 62,00

Du sparer årligt 196 kr pr. lyskilde

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke410 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat35w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde107 mm.
Diameter38 mm.
Iframe