LIMEA LED 24W
60cm, neutral hvid, garage, transparent

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv belysning til garagen

LIMEA LED 24W er den perfekte løsning, når du har brug for kraftig og effektiv belysning til din garage. Med en effekt på 24W og mulighed for tilslutning til en almindelig 230V forsyning, får du masser af lyskraft uden at bruge unødvendigt meget energi.

Høj lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 2400 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, sikrer LIMEA LED 24W en jævn fordeling af lyset i din garage. Du kan trygt arbejde eller udføre diverse opgaver med optimal belysning.

Lyskvalitet og lang levetid

Lyskvaliteten er i top med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farver vises ægte og naturtro. Med en forventet levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrke takket være LED af højeste kvalitet og god køling, kan du regne med mange års drift uden bekymringer.

Neutral hvid kulør

LIMEA LED 24W er tilgængelig i en neutral hvid kulør med en temperatur på 4000K. Denne kulør giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og korrekte.

Vandtæt og holdbar

Med en IP66-klassifikation er denne LED lampe vandtæt og sikret mod støv, så du kan være sikker på en pålidelig performance, selv under vanskelige forhold. Dog må den ikke ligge under vand i længere tid.

Integreret lyskilde og producentgaranti

LIMEA LED 24W kommer med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af pærer. Og med en 5 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb.

Med LIMEA LED 24W får du en pålidelig og effektiv belysningsløsning til din garage, der kombinerer høj kvalitet, lang levetid og en behagelig lysoplevelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 516,00

- +

  • Neutral
Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug24w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde38 mm.
Bredde675 mm.
Dybde83 mm.
MaterialePLASTIC
Iframe