S-S
LED Strips Forbindelse, RGB, Kabel, 10mm

sp.WOJ+00802
Ny

Billigst på PriceRunner


S-S LED Strips Forbindelse, RGB, Kabel, 10mm

Produktbeskrivelse

Produktinformation:

Dette S-S LED strips forbindelseskabel er designet til at give dig fuld kontrol over din RGB LED belysning. Med en bredde på 10mm passer det perfekt til de fleste LED strips på markedet. Du kan tilslutte det til en 12V strømforsyning for nem og sikker brug.

Lyskvalitet:

LED strips forbindelsen leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver i deres sande nuance. Uanset om du bruger LED strips til stemningsbelysning, dekoration eller praktisk belysning, vil denne forbindelse sikre et flot og ægte lys, der opfylder langt de fleste behov.

Dæmpbar funktion:

Denne LED strips forbindelse har den fordel, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du vil skabe en hyggelig stemning eller skabe en lysere belysning til praktiske formål, er denne funktion et stort plus.

Anvendelse:

Dette LED strips forbindelseskabel er ideelt til brug i hjemmet, på kontoret, i butikken eller andre steder, hvor du ønsker effektfuld belysning. Med dens fleksible design kan det tilpasses forskellige installationer og skabe enestående lysoplevelser.

Opgrader din LED belysning med denne S-S LED strips forbindelse og få fuld kontrol over dit lys med høj lyskvalitet og dæmpbar funktion.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding12V
Dimensioner
Iframe