SPS SkinneLine 1m hvid Spectrum
LED Armatur/lampe uden lyskilde

sp.WOJ+05161
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

SPS SkinneLine 1m hvid Spectrum er et stilfuldt LED armatur/lampe uden lyskilde, der tilsluttes til en 230V strømforsyning. Denne LED armatur giver høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er ideel til de flestes behov og skaber en behagelig belysning i rummet.

Produktspecifikationer:

Dimensioner: 32 x 1000 mm

IP20 - Denne LED armatur er ikke modstandsdygtig over for vand og bør placeres i tørre omgivelser. Den er ideel til brug indendørs i boliger, kontorer eller andre indendørs rum, hvor du ønsker at skabe en lys og behagelig atmosfære.

SPS SkinneLine 1m hvid Spectrum er nem at montere og giver en jævn og ensartet belysning i rummet. Den stilfulde hvide finish passer godt ind i de fleste indretningsstile og skaber et moderne og elegant udtryk.

Med dette LED armatur får du en energieffektiv og holdbar belysningsløsning, der sikrer en lang levetid samtidig med at den reducerer energiforbruget. Denne LED armatur er en pålidelig og funktionsdygtig løsning til at opgradere din belysning.

Uanset om det er til privat brug eller til professionel brug, så er SPS SkinneLine 1m hvid Spectrum et pålideligt og effektivt valg, der opfylder dine belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 152,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde32 mm.
Dybde1000 mm.
MaterialeAluminium
Iframe