Snappy 100W 4i1 dæmpbar strømforsyning
24V DC, 4.17A, IP20 indendørs

SN.SL100-24VFM
Ny

Billigst på PriceRunner

Snappy 24V 4i1 dæmpbar strømforsyning 100W.


Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

20-100W belastning.

Virker til både Triac, 0-10V, PWM samt direkte potentiometer dæmp.

24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Dæmpbar Strømforsyning med Fleksibilitet og Effektivitet

Opgrader din belysning med en alsidig og dæmpbar strømforsyning, designet specifikt til LED belysning. Denne enhed gør det muligt at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Funktioner og Fordele

  • Effekt på 100W: Med en imponerende effekt på 100W, er denne strømforsyning både kraftfuld og pålidelig, ideel til krævende belysningsopsætninger.
  • Dæmpningsfunktion: Den indbyggede dæmpningsfunktion giver dig fuld kontrol over lysstyrken, hvilket gør det nemt at tilpasse belysningen efter dit behov og ønskede stemning.
  • Input og Output: Strømforsyningen tilsluttes til en 230V forsyning, og konverterer dette til en 24V DC output. Dette sikrer en stabil strømkilde til alle dine LED installationer.
  • Kompakt Design: Med dimensioner på 30 x 18,2 x 336,6 mm, er denne strømforsyning designet til nem integration i forskellige opsætninger uden at optage unødig plads.
  • IP20 Klassificering: Bemærk, at denne enhed er mærket med IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør anvendes i indendørs omgivelser.

Anvendelsesmuligheder

Den Snappy 100W 4i1 strømforsyning er perfekt til brug i en række indendørs belysningssituationer. Fra hjemmelysinstallationer som køkkener og stuer, til kommercielle miljøer såsom kontorer og butikker, tilbyder denne enhed den nødvendige driftssikkerhed og fleksibilitet.

Installation og Sikkerhed

Installationen er enkel og kræver kun standard elektriske færdigheder. Vi anbefaler, at installationen udføres af en kvalificeret elektriker for at sikre korrekt montering og maksimal sikkerhed. Følg altid producentens anvisninger for enheden for at opretholde sikker drift og forlænge produktets levetid.

Med sit mangfoldige udvalgsfunktioner og en intuitiv opsætning, er denne strømforsyning et fremragende valg for dem, der søger efter pålidelighed og kontrol i deres belysningsprojekter. Skab den perfekte lysstemning og nyd godt af moderne teknologi, med en enhed, der er designet til både funktion og stil.

Flere detaljer

DKK 450,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
Dimensioner
Højde18,2 mm.
Bredde30 mm.
Dybde336,6 mm.