LEDlife T8-FOCUS120, Small spredning
19W LED rør, 175lm/W, 60 graders spredning, 120 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

120 cm 19W LED rør med 175 lm/W.

Dette LED rør har et ekstra fokuseret lys med en lysspredning på 60 grader.

Dette betyder at røret kan monteres højere end andre LED lysstofrør, og sikre at mere lys når helt ned til gulvet.

Ved udskiftning af ældre lysstofrør kan 1 enkelt FOCUS rør give samme lysmængde på gulvet som 2 eksisterende rør med højere spredning.

Dette giver bedre lys samtidig med at man kan spare penge i strøm da det er muligt at halvere antallet af rør i hvert enkelt armatur.

Forkoblingen i armaturet skal pilles fra, så røret får direkte 230V.

Der medfølger monteringsguide.


t8_tube_60d_vs_160d


Data om produktet:

19W LED T8 rør - der erstatter 36W traditionelt lysstofrør på 120 cm. Det betyder, at du kan opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Tilsluttes til 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Lysstyrken på dette LED rør er imponerende med 3325 lumens, hvilket sikrer et klart og effektivt lys i rummet. Med en spredning på 60 grader opnår du en jævn lysfordeling, der dækker et stort område.

Dette LED T8 rør har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset viser alle farver flot og ægte, hvilket er vigtigt for mange anvendelsesområder. Du kan forvente en lyskvalitet, der er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Med 5 års producentgaranti kan du have ro i sindet, da du er dækket i tilfælde af eventuelle produktfejl. Dette er et tegn på producentens tillid til produktets holdbarhed og kvalitet.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Du kan forvente minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket garanterer et konstant lysniveau over en lang periode. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Dette LED T8 rør fås i neutral hvid (4000K). Neutral kulør er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt at kunne se tingene klart og naturligt. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at de belyste emner fremstår helt naturlige og med en korrekt farvegengivelse.

Dimensioner:

Dette LED T8 rør har dimensionerne 1200 x Ø26 mm, hvilket betyder, at det passer til standardarmaturer til 120 cm lysstofrør. Det gør udskiftningen fra traditionelle lysstofrør til LED røret nemt og hurtigt. Bemærk venligst, at det er vigtigt at sikre kompatibiliteten mellem LED røret og dit eksisterende lysarmatur for optimal ydeevne og levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 310,00

Du sparer årligt 111 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3325 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug19w
Erstat36w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Bredde1200 mm.
Diameter26 mm.
Iframe