120W LED lampe til tankstationer
Meanwell driver 130 lm/W, IP65, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkel LED lampe til tankstationer med Meanwell driver.

Hele 130lm/w.

Leverer et pænt lys med høj spredning.

Kan bruges i temperaturer mellem -30°C og 45°C.

Dimensioner: 315x315x110 mm.


 


Effektiv og kraftfuld belysning til tankstationer

Denne 120W LED-lampe er specielt designet til at opfylde belysningsbehovene hos tankstationer. Med en imponerende effekt på 120W og en lysstyrke på 15600 lumens er dette produkt i stand til at levere nok lys til at oplyse selv de største områder.

Lang levetid og minimalt fald i lysstyrke

Takket være brugen af LED af den højeste kvalitet, kan denne lampe forventes at have en levetid på op til 50.000 timer. Dette sikrer lang og pålidelig drift samt minimalt fald i lysstyrken over tid. Du kan derfor være sikker på, at dette produkt vil vare i lang tid og levere konsistent belysning.

En jævn fordeling af lyset

Med en spredningsvinkel på 120 grader sikrer denne LED-lampe en jævn fordeling af lyset i hele området. Dette betyder, at der ikke er nogen mørke områder, og alle emner er godt oplyste. Dette er særligt vigtigt på en tankstation, hvor god belysning er afgørende for sikkerheden og tiltrækning af kunder.

Høj lyskvalitet

Denne LED-lampe har en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at præsentere farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er afgørende for tankstationer, hvor korrekt farvegengivelse er vigtig for at kunne identificere betalingsmidler, læse nummerplader og generelt sikre sikkerhed og effektivitet.

Sikker og driftssikker

For at sikre en pålidelig drift er denne lampe udstyret med en professionel og driftssikker Meanwell-driver. Dette sikrer en stabil strømforsyning og forhindrer fejl og problemer med belysningen.

Desuden er lampen IP65-rated, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør det muligt at anvende den udendørs uden at bekymre sig om skader på grund af vejrforhold.

Perfekt og effektivt arbejdsmiljø

Denne lampe er tilgængelig i neutral hvid (4000K) kulør, hvilket giver det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner ser naturlige ud. Dette gør det lettere at se detaljer og arbejde effektivt i tankstationens områder.

Alt i alt er denne 120W LED-lampe et pålideligt og kraftfuldt valg til tankstationer, der kræver god belysning. Med dens høje lysstyrke, lang levetid og høje lyskvalitet, vil den ikke kun opfylde, men også overgå dine forventninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 2.266,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke15600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug120w
Spænding230V
SpændingsintervalAC 100-277V 50/60Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde110 mm.
Bredde315 mm.
Dybde315 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe