20 stk. indbygningspot Inno88
Inkl. 6W RA97 GU10, mat hvid, IP44, godkendt i isolering

Ny

Billigst på PriceRunner

20 stk. LEDlife Inno88 indbygningsspot inklusiv 6W RA97 dæmpbare lyskilder.

Med skruefjeder til montage, hvilket gør spottet særlig velegnet til gips og troldtekt, rockfon og andre typer akustiklofter.

Nem at montere og fronten kan monteres efter afsluttet maling!

Godkendt til montering direkte i isoleringen.

Kommer med fastmonteret boks med mulighed for videresløjfning.

Kan kippes op til 30 grader.



20 stk. LEDlife LUX6 LED spot, 6W RA 97, Dæmpbar 230V GU10 medfølger.

Pærerne har en høj RA værdi på 97, som giver en fantastisk farvegengivelse.

Derudover er pæren dæmpbar, med en lysstyrke på 570 lumen.

Indbygningsspottet kan bruges med 70°C ledning, bemærk dog 90°C hvis ledningen rører lampecylinderen.

Indbygningsdybde: 68mm.

Diameter: 88mm.

Hulmål: 76mm.


Uddybende beskrivelse af indbygningspot Inno88:

Indbygningspot Inno88 er et stilfuldt og praktisk lysarmatur, der passer perfekt til indendørs rum såsom stuer, køkkener eller badeværelser. Med sit minimalistiske design og mat hvide finish passer den ind i ethvert moderne indretning.

Denne lampe leveres med 20 stk. og er udstyret med kraftfulde 6W GU10 LED pærer, der giver en imponerende farvegengivelse med en RA97-værdi. Dette betyder, at farverne bliver vist så naturligt som muligt, hvilket skaber en behagelig og indbydende atmosfære i rummet.

Indbygningspot Inno88 tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov. Dette gør det ideelt til både funktionelt arbejdslys og hyggelig stemningsbelysning.

Lyset fra denne indbygningspot har en varm hvid kulør, der skaber en afslappende og hyggelig stemning i rummet. Den varme belysning er ideel til afslapning og kan være med til at skabe en behagelig atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde øjeblikket.

Med dimensioner på 68 x Ø88 mm passer denne indbygningspot perfekt i de fleste standard hulstørrelser på 76 mm. Den har en IP44-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugt og vandsprøjt, så den kan bruges sikkert i vådrum som badeværelser.

Indbygningspot Inno88 er godkendt til installation i isolering, hvilket gør den ideel til boliger med krav til energi- og varmebesparelse. Den har en høj effektivitet og lang levetid, hvilket sikrer dig en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Samlet set er indbygningspot Inno88 et stilfuldt, effektivt og alsidigt lysarmatur, der kan tilføje både funktionelt og stemningsfuldt lys til ethvert rum. Med dens høje kvalitet og holdbarhed er det en pålidelig løsning til din belysningsbehov.


Udpakning og demonstration:



Flere detaljer

DKK 1.796,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Højde68 mm.
Diameter88 mm.
Hulstørrelse76 mm.
MaterialeAluminium
Iframe