LEDlife CUBIC 6W væglampe
Sort, firkantet, op/ned, justerbar, inde / ude, IP65, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne sorte up/ned væglampe fra danske LEDlife, er designet med fokus på æstetik og kvalitet. Væglampen har justerbar spredning (10-120 grader) i både top og bund. Denne funktion er yderst populær fordi at det ofte højner bygningens udseende og giver et moderne og elegante udtryk. Lampen er vandtæt og kan derfor bruges både inde og ude.

  • Justerbar spredning
  • Moderne og elegante design
  • Kan bruges både inde og ude
  • Tilsluttes nemt til 230V med den medfølgende driver

LEDlife er et dansk brand, der er kendt for sin høje kvalitet og innovative belysningsløsninger. Med denne op/ned væglampe sikrer de at du kan skabe et smukt og funktionelt udendørsområde.Produktbeskrivelse:

Denne sorte op/ned LED-væglampe er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe en stilfuld og funktionel belysning både indendørs og udendørs. Med dens justerbare spredning og firkantede design er den en moderne og praktisk løsning til enhver rum. Lampen har en effekt på 6W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 450 lumens sikrer denne væglampe et klart og kraftigt lys. Den kan justeres i en spredning fra 10 til 120 grader, hvilket gør det muligt at kontrollere og tilpasse lyset efter behov. Lyskvaliteten er i høj grad fremhævet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en flot måde. Denne lampe vil opfylde behovene hos de fleste brugere.

Væglampen fås i en varm hvid kulør (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig og indbydende stemning i ethvert rum.

Med sine dimensioner på 100 x 100 x 100 mm passer denne lampe perfekt ind i ethvert design og interiør. Den er også egnet til udendørs brug takket være dens vandtætte egenskaber (IP54), hvilket betyder, at den kan tåle vandstænk og regn. Med den integrerede lyskilde medfølger alt, hvad du har brug for til at få denne lampe i brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 138,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke450 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe