V-Tac 17W LED Sort væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld udendørs væglampe

Denne V-Tac 17W LED Sort væglampe er det perfekte valg, når du ønsker at opgradere og forbedre din udendørs belysning. Med en effekt på 17W og en lysstyrke på 2160 lumens leverer denne væglampe en kraftig og jævn belysning, der dækker et bredt område med dens 360 graders spredning.

Maksimal lyskvalitet og farvegengivelse

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 er denne væglampe i stand til at fremhæve alle farver på en levende og naturlig måde. Dette betyder, at du kan nyde godt af et flot og sprudlende lys, der viser farverne i deres sande skønhed, selv i krævende situationer.

Skab en hyggelig atmosfære med varm hvidt lys

Denne væglampe fås i en varm hvid kulør (3000K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dine omgivelser. Uanset om du bruger den til at belyse indgangspartiet, terrassen eller haven, vil denne væglampe skabe en behagelig og indbydende stemning.

Holdbar og velegnet til udendørs brug

Med dimensionerne 85 x 625 x 54 mm passer denne væglampe perfekt ind i enhver udendørs indretning. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er tæt og kan tåle vandstænk og regn. Du kan derfor trygt installere denne væglampe uden at bekymre dig om vejrforholdene.

Enkel og praktisk løsning

Denne væglampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen hurtig og nem. Du behøver ikke bekymre dig om at købe ekstra lyskilder eller tilbehør - alt hvad du behøver til en optimal belysning er inkluderet i pakken.

Opgradér din udendørs belysning med denne stilfulde og effektive V-Tac 17W LED Sort væglampe. Med dens høje lyskvalitet, varme hvide kulør og holdbare design er den det ideelle valg til alle dine udendørs belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 720,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2160 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde625 mm.
Bredde85 mm.
Dybde54 mm.
MaterialeAluminium
Iframe