Spectrum 2W væglampe
Sort, op/ned, CCT, inde / ude, IP54, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Opgrader dit inde- eller uderum med Spectrum 2W væglampen i sort. Lampen lyser både op og ned, hvilket skaber en smuk belysning. Med en IP54-klassificering er den velegnet til udendørs brug. Lampen leveres inklusive lyskilde og har en CCT-funktion, der giver dig mulighed for at justere lysfarven efter behov.

  • Lyser både op og ned
  • Velegnet til både indendørs og udendørs brug med IP54-klassificering
  • Inklusive lyskilde for nem installation
  • CCT-funktion til justering af lysfarve


Effektiv og Justerbar Væglampe til Inde og Ude

Denne Spectrum 2W væglampe er et ideelt valg til at tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem eller udendørs område. Med en elegant sort finish og et slankt design passer denne væglampe perfekt til enhver moderne indretning.

Lysstyrke og Kvalitet

Med en effekt på 2W og lysstyrke på 200 lumens leverer denne væglampe et kraftfuldt og fokuseret lys på 45 grader. Dette sikrer et kontrolleret lys, der skaber den perfekte stemning i ethvert rum eller udendørs område. Det høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer, at alle farver vises på en levende og naturlig måde, hvilket gør denne væglampe ideel selv i de mest krævende situationer.

Justerbare Muligheder

Væglampen kommer i tre forskellige farvetemperaturer: 2700K, 4000K, og 6500K, så du kan vælge det lys, der passer bedst til dit behov. Derudover er væglampen justerbar, så du kan nemt rette lyset op eller ned efter ønske.

Holdbar og Vejrbestandig

Med dimensionerne 100 x 110 x 40 mm passer denne væglampe perfekt til de fleste vægge og skaber et stilfuldt udtryk. Den har en IP54 rating, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Lyskilde inkluderet

Denne væglampe leveres med en integreret lyskilde, så du kan bruge den med det samme uden at skulle købe ekstra tilbehør. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, så du kan nyde det kraftfulde lys med det samme.

Med Spectrum 2W væglampe får du ikke kun et stilfuldt design og effektiv belysning, men også en høj lyskvalitet og holdbarhed, der gør den til en ideel valg til alle typer rum og udendørs områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 149,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde110 mm.
Bredde100 mm.
Dybde40 mm.
Iframe