V-Tac 6W LED hvid væglampe
Oval, roterbar 350 grader, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Smart hvid væglampe.Kan roteres 350 grader.

 


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 6W LED hvide væglampe er en oval, roterbar lampe, der kan drejes 350 grader. Den er specielt designet til udendørs brug, da den er IP65 klassificeret og kan tåle vandstænk og regn. Med sin inkluderede lyskilde og tilslutning til 230V forsyning er denne lampe nem at installere og bruge.

Med en effekt på 6W kan denne LED væglampe erstatte en traditionel 50W lampe. Det betyder, at den bruger meget mindre energi og er mere økonomisk. Samtidig producerer den en lysstyrke på 660 lumens, hvilket svarer til en høj spredning på 350 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når ud over et større område.

Det er også værd at bemærke den høje lyskvalitet på denne lampe. Med en RA (CRI) værdi på 80-85 er lyset naturligt og viser farverne flot og ægte. Dette betyder, at den er egnet til de fleste behov og kan give en behagelig belysning.

Når det kommer til lysfarven, er denne lampe tilgængelig i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Dette er med til at skabe en behagelig stemning, uanset om den bruges indendørs eller udendørs.

Med sine dimensioner på 54 x 110 x 96 mm er denne lampe kompakt og passer godt til forskellige arkitektoniske indstillinger. Den kan let monteres på væggen og kan roteres for at give den ønskede lysretning.

Alt i alt er V-Tac 6W LED hvid væglampe en pålidelig og holdbar valgmulighed til udendørs belysning. Den er energibesparende, har en høj lyskvalitet og giver en behagelig atmosfære - alt sammen i en kompakt og roterbar design. Perfekt til enhver udendørs applikation eller indendørs, hvor man ønsker at skabe hygge og stemning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 401,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke660 lumens
Spredning350 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde110 mm.
Bredde54 mm.
Dybde96 mm.
MaterialeAluminium
Iframe