V-Tac 4W LED sort væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart sort væglampe, som giver et meget flot lys over i 4 vinkler fra lampen.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 


Effektiv og holdbar udendørs væglampe til hyggelig belysning

Denne V-Tac 4W LED sort væglampe er det perfekte valg til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære udendørs. Med dens varme hvide lys (3000K) kan du nyde et varmt og hyggeligt skær, der skaber en hyggelig stemning i din have, på din terrasse eller ved indgangen til dit hjem.

Med en effekt på 4W er denne væglampe energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og praktisk. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle skifte lyskilden, da den kommer med en integreret LED-lyskilde.

Med en lysstyrke på 440 lumens og en spredning på 90 grader sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du vil få en optimal belysning uden mørke pletter eller intensivt lys på kun enkelte områder. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer desuden, at lyset repræsenterer farverne ægte og naturligt.

Udover at være effektiv og skabe en behagelig belysning, er denne væglampe også velegnet til udendørs brug. Med dens IP65-klassificering er den nemlig beskyttet mod vandstænk og regn. Det betyder, at du kan placere den udenfor uden at bekymre dig om skader forårsaget af vejrforholdene.

Med dens dimensioner på 100 x Ø112 mm har denne væglampe en kompakt størrelse, der passer godt ind i de fleste udendørsområder. Den sorte farve giver den et moderne og stilfuldt look, der vil passe godt til enhver arkitektur eller udendørsindretning.

Samlet set er V-Tac 4W LED sort væglampe et kvalitetsprodukt, der ikke kun vil give dig en behagelig og hyggelig belysning, men også vil holde i mange år. Gør din udendørs belysning mere attraktiv og funktionel med denne stilfulde og praktiske væglampe.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 407,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke440 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter112 mm.
MaterialeAluminium
Iframe