V-Tac 12W LED sort væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 


V-Tac 12W LED sort væglampe, Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac 12W LED væglampe er et praktisk og stilfuldt valg til udendørs belysning. Med dens sorte design passer den nemt ind i enhver udendørs indretning, og dens IP65-klassificering gør den ideel til at tåle vandstænk og regn.

Med en effekt på 12W er dette LED-lys energibesparende og miljøvenligt. Det tilsluttes let til en 230V forsyning og giver en lysstyrke på 650 lumens. Lysstyrken kombineret med en spredning på 128 grader sikrer en jævn fordeling af lys, der giver en behagelig belysning i hele området.

Et af de vigtigste aspekter ved denne væglampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører til denne LED-væglampe. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så alt, der belyses, fremstår helt naturligt.

Med en dimension på 100 x Ø169 mm passer denne væglampe nemt ind i ethvert udendørs rum. Den leveres med en integreret lyskilde, så du behøver ikke at bekymre dig om at finde en passende lyskilde separat.

Så hvis du leder efter en stilfuld, effektiv og holdbar udendørs væglampe, er denne V-Tac 12W LED sort væglampe det rette valg for dig. Dens IP65-klassificering gør den ideel til udendørs brug, og dens energibesparende LED-teknologi sikrer dig en miljøvenlig belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 374,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke650 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter169 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe