V-Tac 12W LED sort væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 12W LED sort væglampe er perfekt til udendørs brug. Lampen har en rund form og har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle regn. Med en tilslutning til 230V forsyning er det nemt at installere og bruge.

Med en effekt på 12W producerer lampen en lysstyrke på 650 lumens. Desuden har den en høj spredning på 128 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lampen kan lyse et større område op, hvilket er ideelt til udendørs belysning.

En vigtig faktor ved lyskilder er lyskvaliteten, og denne væglampe leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Med denne lyskvalitet vil lampen passe til de flestes behov.

Der er mulighed for at vælge mellem to kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe hygge. Neutral hvid lyskulør giver et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, hvilket sikrer, at belyste emner ser naturlige ud.

Med dimensioner på 100 x Ø169 mm passer denne væglampe godt ind i de fleste udendørs omgivelser. Lampen er også let at installere, da den kommer med en integreret lyskilde.

Med dens IP65-klassifikation og holdbare design er denne V-Tac 12W LED sort væglampe et fremragende valg til udendørs belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 374,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke650 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter169 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe