LED-POL 6W LED grå væglampe
IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot moderne grå væglampe i enkelt design, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
De 3 dioder foroven og forneden er udstyret med linser som giver en rigtig god effekt og spredning af lyset


LED-POL 6W LED grå væglampe til udendørs brug

Denne LED-væglampe fra LED-POL er ideel til udendørs belysning af høj kvalitet. Lampen er designet til at give et flot og ægte lys, der fremhæver alle farver på en naturlig måde. Med en lysstyrke på 650 lumens og en effekt på 6W, erstatter denne LED-lampe let en 50W traditionel lampe.

Denne væglampe til udendørs brug tilsluttes let til en 230V forsyning. Lampen er fremstillet i et robust og holdbart gråt materiale og har dimensioner på 170 x 80 x 40 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Den har også en høj tæthedsrating på IP54, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn.

En nøgleattribut ved denne væglampe er dens lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der repræsenterer farver på en præcis og ægte måde. Dette gør lampen velegnet til de fleste behov, hvad angår belysning af udendørsområder.

Lampen fås i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår naturlige og ikke forvrængede.

Med en integreret lyskilde er installationen let og hurtig. Lampen kan monteres på væggen og vil give en jævn og pålidelig belysning. Den er velegnet til både privat og kommerciel brug, og dens holdbarhed og kvalitet sikrer, at den vil levere pålidelig belysning i mange år fremover.

Med LED-POL 6W LED grå væglampen får du et holdbart, energieffektivt og æstetisk tiltalende produkt, der giver et naturligt og behageligt lys til udendørs belysning. Investér i denne væglampe og nyd det bedste inden for LED-belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 386,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde170 mm.
Dybde40 mm.
MaterialeAluminium
Iframe