LEDlife hvid vægmonteret spot 30W
Dæmpbar, RA90, til loft/væg

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED væg/loft monteret spot i hvidt hus.

Flicker free - Lyset er uden flimmer.

100 lumen / Watt.

Højeste lyskvalitet med RA >90.

Med højkvalitets Citizen LED chip.

Spredning: 60 grader.

Varm hvid (3000K), der er perfekt til butik - anden kulør kan bestilles ved minimum 20 stk.


Data om produktet:

30W LED - der erstatter 70W.

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke på 4000 lumens.

LEDlife hvid vægmonteret spot er et kraftfuldt og energieffektivt lysprodukt, der er ideelt til brug både på loftet og på væggen. Med en effekt på 30W er dette LED-lys i stand til at erstatte et traditionelt 70W glødepære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Spotlyset tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det til et ideelt valg til både private hjem og kommercielle ejendomme.

Lyset producerer en imponerende lysstyrke på 4000 lumens, hvilket sikrer en klar og lys atmosfære. Dette gør LEDlife-spottet perfekt egnet til rum, hvor det er vigtigt at have en god belysning, som f.eks. køkkener, badeværelser eller arbejdsområder.

En af de mest imponerende funktioner ved dette produkt er den ekstra høje lyskvalitet. Med en farvegengivelsesindeks (RA) på 90-95 er lyset i stand til at vise alle farver på en flot og sprudlende måde. Dette sikrer ikke kun et levende og naturligt lys, men er også ideelt til situationer, der kræver præcision og farveægthed, såsom kunstgallerier eller detailbutikker.

Det er også vigtigt at bemærke, at dette LED-spot er dæmpbart, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i ethvert rum.

Produktet er designet til lang og sikker drift, og ved brug af LED af højeste kvalitet kan man forvente en levetid på op til 50.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke og en professionel og driftssikker driver og kølesystem er LEDlife-spottet en investering, der vil holde i mange år.

Når det kommer til kulør på lyset, tilbydes LEDlife-spottet i en varm hvid farve på 3000K. Denne farve skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til afslapning og hygge. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum.

Dimensionerne på LEDlife-spottet er 205 x Ø80 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at montere. Det er også værd at nævne, at dette produkt har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe og udskifte pærer separat.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 567,00

v. 10+  DKK 453,60

Du sparer årligt 261 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar
  • 60°
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke4000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Erstat70w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde205 mm.
Diameter80 mm.
Iframe