3M VHB Dobbeltklæbende tape
12mm bred, 5m rulle

5714255007619
Ny

Billigst på PriceRunner
Dette dobbeltklæbende tape fra 3M er virkelig noget af det bedste, man kan få på markedet. Det er en praktisk og alsidig løsning, der kan bruges til en lang række formål.

Rullen er 5 meter lang, hvilket giver rigeligt med tape til at klare de fleste opgaver. Og det bedste af det hele er, at tapen nemt kan klippes i kortere stykker, så man kan bruge præcis den længde, man har brug for.

En af de helt store fordele ved dette tape er, at det er lavet af akrylskum. Dette betyder, at tapen har ekstra stærke klæbeegenskaber. Den kan tåle fugt, UV-stråler og opløsningsmidler, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Man kan altså trygt bruge dette tape til en lang række formål uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt det holder eller ej.

Denne dobbeltklæbende tape fra 3M er perfekt til at opsætte LED bånd, kabelbakker, strømforsyninger, røgalarmer og meget mere. Man kan altså få en masse ud af denne tape, da den kan bruges til så mange forskellige formål. Det er en praktisk løsning, der kan gøre hverdagen lidt nemmere, når man står overfor diverse opgaver, hvor ting skal hænges op eller fastgøres på en pålidelig måde.

Et andet stort plus ved dette tape er, at det også fungerer udenfor. Dette gør det ekstra alsidigt og praktisk at have liggende. Man behøver altså ikke at bekymre sig om vejrforholdene, hvis man bruger dette tape udendørs – det kan nemlig sagtens klare en tur i regn, blæst eller solskin.

Alt i alt er dette dobbeltklæbende tape fra 3M en virkelig smart og pålidelig løsning, der kan bruges til en lang række formål både indenfor og udenfor. Med dens stærke klæbeegenskaber og holdbarhed kan man være sikker på, at det holder, hvad end man bruger det til.


Dimensioner: 12 x 8 x 5000 mm.

Flere detaljer

DKK 69,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde8 mm.
Bredde12 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum
Iframe