LEDlife 20W strømforsyning
12V DC, 1,6A, flicker free, IP20 indendørs

LL-SS20-12
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife 12V strømforsyning 20W.

Minder designmæssigt om Snappy drivere/strømforsyninger.

Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

12V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Beskrivelse af LEDlife 20W strømforsyning, 12V DC, 1,6A, flicker free, IP20 indendørs

LEDlife 20W strømforsyning er en pålidelig og effektiv strømforsyning designet specielt til brug med LED belysning. Med et effektforbrug på 20W er strømforsyningen i stand til at levere stabil og pålidelig strøm til dine LED-lysinstallationer.

Denne strømforsyning tilsluttes let til en almindelig 230V forsyning og transformerer strømmen til en sikker 12V udgangsspænding. Dette gør den ideel til brug med forskellige LED-belysningsprodukter som fx LED-strips, LED-pærer og LED-paneler.

En af de vigtige funktioner ved LEDlife 20W strømforsyning er dens flicker-free teknologi, hvilket betyder at den giver en flimmerfri belysning. Dette er især værdifuldt for personer og dyr, der er følsomme overfor flimmer eller blinkende lys. Derudover er dette også en fordel ved brug af strømforsyningen i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor flimmerfrit lys er afgørende for at opnå en høj kvalitet af optagelserne.

Med en dimension på 59 x 18 x 159 mm er LEDlife 20W strømforsyning kompakt og nem at installere. Den har desuden IP20-klassificering, hvilket gør den egnet til indendørs brug i tørre omgivelser. Vær dog opmærksom på, at denne strømforsyning ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor ikke bør bruges i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandindtrængning.

LEDlife 20W strømforsyning leveres med en 3 års producentgaranti for at sikre, at du får et pålideligt produkt af høj kvalitet. Den er ideel til både professionel og privat brug, og kan bruges til forskellige belysningsapplikationer, hvor en stabil og flimmerfri strømforsyning er nødvendig.

Flere detaljer

DKK 138,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
Dimensioner
Højde18 mm.
Bredde59 mm.
Dybde159 mm.
Iframe