Spectrum 2W LED pære
12V, 30mm, G4

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

2W med G4 fatning. Denne Spectrum 2W LED pære er designet med en G4 fatning, hvilket gør den nem at tilslutte og installere.

Tilsluttes til 12V forsyning. Denne LED pære kræver en 12V strømforsyning for at fungere korrekt. Det gør den ideel til brug i biler, både eller andre applikationer, der kører på 12V.

Lysstyrke på 230 lumens - Spectrum 2W LED pæren producerer en imponerende lysstyrke på 230 lumens. Dette betyder, at den er i stand til at belyse rummet effektivt og skabe en klar og lys atmosfære.

Høj spredning på 120 grader - Med en spredning på 120 grader er denne LED pære i stand til at sikre en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet, hvilket skaber en behagelig belysning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Uanset om det bruges til belysning af en bolig, kontor eller butik, vil lyskvaliteten opfylde de flestes behov.

Kulør på lyset:

Varm hvid (3000K) - Varm hvid er en kulør, der giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er perfekt til brug i hjemmet eller på kontoret.

Kold hvid (6000K) - Kold hvid er en kulør, der giver et koldt lys med et tydeligt blåt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til specielle applikationer som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner:

Med dimensionerne 42 x 8 x 30 mm er denne LED pære kompakt og nem at installere. Den fylder minimal plads og kan nemt placeres i enhver lampe eller armatur.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke230 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Højde8 mm.
Bredde42 mm.
Dybde30 mm.
Iframe