Spectrum 1,2W LED pære
12V, 20mm, G4

Ny

Billigst på PriceRunner

Livslængde: 10.000 timer. Garanti: 2 år. Spectrum 1,2W LED pæren har en G4 fatning og forsynes med 230V.

Den har en lysstyrke på 160 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Den er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Derudover er der mulighed for at vælge imellem 2 kulører - Varm hvid og Kold hvid.

Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Kold hvid giver et koldt lys med tydelig blåligt skær, der bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

LED pæren har en dimension på 30 x 8 x 20 mm og har en livslængde på 10.000 timer.

Derudover er der en garanti på 2 år.


Data om produktet:

1.2W LED pære med G4 fatning. Denne pære er designet til at tilsluttes til en 12V strømforsyning og er ideel til brug i forskellige belysningsapplikationer. Med en effekt på 1.2W er den energieffektiv og kan bidrage til at reducere energiforbruget. Fatningen er G4, hvilket gør den nem at installere og udskifte.

Lysstyrke på 160 lumens og en spredning på 120 grader. Denne pære er i stand til at levere en lysstyrke på op til 160 lumens, hvilket gør den tilstrækkelig lysstærk til mange behov. Den har også en bred spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og eliminerer hotspots eller mørke områder. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten, og denne LED-pære har en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at genskabe farver med en høj grad af nøjagtighed og ægthed. Med denne høje lyskvalitet kan den vise alle farver på en flot og naturlig måde, hvilket er vigtigt for at skabe den ønskede atmosfære og stemning i rummet.

Kulør på lyset:

Varm hvid (3000K): Denne kulør af lys giver en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme hvide lys er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet, hvor man kan slappe af og nyde belysningen. Denne kulør er velegnet til brug i private hjem, restauranter, hoteller og andre steder, hvor en intim og hyggelig atmosfære ønskes.

Kold hvid (6000K): Denne kulør af lys giver et koldt lys med en tydelig blålig nuance. Det bruges sjældent i Skandinavien, men er populært i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration. Den koldhvide belysning kan give et moderne og stilfuldt udtryk.

Dimensioner:

Denne LED-pære har dimensioner på 30 x 8 x 20 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer og lamper. Denne størrelse gør det også nemt at integrere pæren i eksisterende belysningsløsninger uden at skulle lave store ændringer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke160 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1.2w
Spænding12V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Højde8 mm.
Bredde30 mm.
Dybde20 mm.
Iframe