Spectrum LED pære
2,5W, 12V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

2.5W LED pære med G4 fatning. Dette produkt er velegnet til brug med en 12V strømforsyning. Denne LED pære har en lysstyrke på 270 lumens og en bred spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de fleste behov og sikrer en behagelig belysning.

Produktet leveres med en 5 års producentgaranti. Dette viser producentens tillid til produktets holdbarhed og kvalitet.

Lang holdbarhed opnås ved brug af LED af den højeste kvalitet, og produktet har en forventet levetid på op til 50.000 timer. Der vil være minimalt fald i lysstyrken over tid. Denne LED pære er udstyret med en driftssikker driver, der sikrer en stabil og pålidelig drift. Desuden er der god køling, hvilket bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Der er tre forskellige kulører at vælge imellem.

Varm hvid (3000K): Dette lys giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan nyde et behageligt lys.

Neutral hvid (4000K): Dette lys er perfekt til arbejdsmiljøet. Det er uden blå eller gule toner i lyset, hvilket betyder, at belyste emner ser helt naturlige ud.

Kold hvid (6000K): Dette lys giver en koldere nuance med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Denne LED pære har følgende dimensioner: 45 x 13 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 26,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke270 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2.5w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Bredde45 mm.
Dybde13 mm.
Iframe