Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
8 250
Forbrug
4 W 60 W
Lysstyrke
360 lm 7800 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Sensor type
mere.. mindre
Filter

LED Lysstofrør

Billige LED lysstofrør hos Mrperfect

Hos MrPerfect er vi eksperter i LED lysstofrør, og her på siden finder du et kæmpe udvalg af de bedste rør på markedet og til de billigste priser. 

Vi er et stolt dansk firma med tradition for at give vores kunder en god købsoplevelse, og er du som privat- eller erhvervskunde f.eks. interesseret i at købe over 10 lysstofrør med LED, er du velkommen til at kontakte os for eksperthjælp eller special aftale/tilbud.

Vi kan ligeledes imødekomme specielle ønsker og løsninger efter behov.

Kontakt os nu på 71 99 99 37


Hvad er fordelen ved LED lysstofrør?

Lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, der egner sig rigtigt godt til belysning på steder, hvor der er behov for meget lys, som f.eks. større lokaler. Lyskilden er også velegnet, hvis du har et enkelt sted i fx. stuen, der skal oplyses. Lysstofrør er en god investering for dig der ønsker maksimal belysning for en mindre elregning.

T8 lysstofrør med armatur


Hvorfor er LED lysstofrør billigst at bruge?

Lysstofrør anvendes ofte som kontorbelysning, industribelysning og som belysning i restauranter og på skoler. I private hjem bruges de oftest på badeværelset eller i køkkenet.

Lysstofrør er i forvejen en billig og energieffektiv lyskilde, men ved at vælge lysstofrør kan du opnå store yderligere besparelser på elregningen. Derudover har lysstofrør også en rigtig lang levetid, så vælger du denne løsning som lyskilde, kan du være sikker på, at der går mange år, før du igen skal ud og købe nye LED lysstofrør.

Fakta om LED lysstofrør Go’ Energi

Lysstofrøret er en revolutionerende belysning og Mrperfect.dk er en af Danmarks største udbyder.

T5 og T8 Lysstofrør fra Mrperfect og fordele

Hos Mr Perfect har vi et stort udvalg af T5 og T8 lysstofrør, der giver ca. en halv gang mere lys end almindelige lysstofrør.

Se et udvalg af T5 lysstofrør her

Vores udvalg af LED lysstofrør består af forskellige længder og farver, fx kan du vælge mellem varm hvid, kold hvid eller neutral hvid belysning fra de mest populære T5 og T8 rør. Derudover forhandler vi både lysstofrør med og uden armaturer, dvs. det er muligt at købe f.eks 100 unikke armaturer til 100 antal lysstofrører.

Se også væres kæmpe udvalg af LED pærer og spots

Der findes i dag mange slags lysstofrør med og uden armatur og netop derfor har vi hos Mrperfect.dk eksperter siddende internt indenfor netop dette felt.

Læs mere om de populære T8 lysstofrør her

Det kan være en jungle at finde den helt rigtige lysstof-rør, derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi har LED-eksperter siddende og vi er altid klar på en uvildig snak om dit behov.

Lysstofrør med 10-20.000 lysetimer

Belysning er en utrolig vigtig element ved indretning af et ergonomisk kontor eller arbejdsplads, såfremt man fokuserer på en maksimal og effektiv arbejdsmiljø. Vi hos Mrperfect ved at den rigtige belysning påvirker medarbejdernes arbejdsindsats og påvirker den månedlige elforbrug.

Vidste du godt at LED paneler er et godt alternativ til lysstofrør? Se og find dem med prisgaranti her

"Forkert" belysning eller vejledning kan være dyr, virke trættende og påvirke humør og koncentrationen hos medarbejderne. Men har man den rigtige og den optimale beslysning kan man forvente bedre indsats, færre sygedage og en mere dedikerede og koncentrerede medarbejdere men vidste du godt at lysstofrør har en levetid på et sted mellem 10-20.000 timer?

Ifølge Sparenergi, lever et gennemsnitlig LED lysstofrør altså som minimum dobbelt så lang tid som:

Glødepærer - 3.000 timer
Sparepærer - 3.300 timer
Halogenpærer -  2.800 timer
Lysstofrør - fra 10.000og op til 20.000 timer

Overvejer du at udskifte dit gamle lysstofrør?

Så kan du opnå store og mærkbare besparelser på el-udgifter, da lysstofrør som produkt hele tiden bliver forbedret. Vi hos Mrperfect forhandler udelukkende de bedste lysstofrør og med ekstrem lang levetid. Vi tilbyder ligeledes råd og eksperthjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvilke LED lysstofrør er bedst i test i 2019?

Lysstofrør er en effektiv måde at belyse sit hjem op på – og for at du ikke spilder din tid med at lede efter en masse gode lysstofrør, har vi her samlet de bedste lysstofrør du overhovedet kan finde i 2019. Alle disse lysstofrør har en lang levetid, ligesom at de er med til at gøre, at du ikke skal bruge unødvendige penge på at få lys i dit eget hjem.

For at finde ud af hvilke lysstofrør der er de bedste i test, har vi testet en hel del mod hinanden – det har vi blandt andet gjort ved at finde ud af hvor lang levetid der er på de enkelte lysstofrør, hvor holdbare de er, hvordan de udsender deres varme lys og meget mere. Vil du have en nærmere forklaring på vores test, kan du blot kontakte os.

Find dine nye LED lysstofrør hos os

Står du og mangler nye LED lysstofrør, kan du finde dem hos os. Vi har mange forskellige lysstofrør, i mange forskellige prisklasser. Efter at du har kigget vores hjemmeside igennem for de lysstofrør der har klaret sig bedst i test 2019, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Se vores udvalg af de bedste LED lysstofrør

Når du kontakter vores kundeservice vil du blive mødt af glade og hjælpsomme medarbejdere, som vil hjælpe dig med at finde frem til det lysstofrør du står og mangler. Da der er mange lysstofrør der har klaret sig utrolig godt i de test, som vi har udsat dem for, kan det hurtigt blive svært at stå som ene mand og finde de rette lysstofrør til belysningen i dit hjem.

Hvorfor skal du vælge LED?

En af de store grunde til at du skal vælge vores produkter er, at det er produkter som er lavet med den smarte teknologi LED. LED er med til at formindske forbruget af strøm, og hvis du på nuværende tidspunkt har en masse andre pærer, vil du også forbruge en masse unødvendig strøm, som du i sidste ende skal betale meget for.

Udover at det er billigere at investere i LED, gør det også at du er med til at passe på jordens ressourcer. Sammen med en række andre lande har Danmark været med til at sige, at vi skal forbruge mindre strøm, og det er noget vi gerne vil bidrage med, ved at tilbyde billige LED lysstofrør – og du kan ligeledes investere i Danmarks bedste LED lysstofrør således at du gør din del, for at deltage i dette fællesskab.

Alt, der er værd at vide om LED lysstofrør

Hvad er værd at vide om LED lysstofrør? Først og fremmest bør du vide, at LED står for Light Emitting Diode, som på dansk betyder lysdiode. En lysdiode er en elektronisk komponent, der giver lys, når der løber strøm igennem. Et lysstofrør er en lyskilde, som omdanner energi til dioden. En transducer. Hvad der ligger bag ordene, LED og lysstofrør, er kun nogle af de ting, som er værd at vide om LED lysstofrør.

Det er selvfølgelig mere baggrundsviden, men så du ved lidt mere om, hvad du egentlig køber. Udover en god baggrundsviden er der bestemt mere, der er værd at vide om LED lysstofrør.
 

Hvorfor skal du købe LED lysstofrør?

Svaret til det spørgsmål er simpelt. Fordi lysstofrør med LED ganske enkelt er utrolig energieffektive. 5-6 gange mere effektive end almindelige glødepærer. De kan bremse din elregning, så du sparer mange penge.

Se udvalget af de bedste LED lysstofrør

Så vil elmåleren ikke køre så stærkt, at du knap kan se den, men du kan tværtimod tælle omgangene. Og hvem har ikke lyst til at spare penge og bruge dem på andre ting end strøm? Det gælder vist for os alle. For mange er besparelsen på el måske den bedste ting, der er værd at vide om LED lysstofrør. Men der er også andre ting, der er værd at vide om LED lysstofrør. Er du en af dem, som tænker på miljøet?

Den populæreste LED lysstofrør er denne: T8-Performer120 – LED lysstofrør, 18W, 120cm, 230lm.
 

Så er LED lysstofrør også en god investering i forhold til det. De er nemlig en miljøvenlig løsning, fordi de reducerer CO2-udledningen i naturen væsentligt. For dig, som er miljøbevidst, er det endnu en grund til at overveje, om ikke LED lysstofrør skal være dit næste køb.   

LED lysstofrør er robuste

Kender du det med, at du i et stykke tid har manglet lys i en lampe? Langt om længe har du husket at købe en pære, men kort tid efter du har sat den i, sprænger den. Det er øv. Det kan du tit komme ud for med glødepærer, men med LED lysstofrør vil du ikke opleve at stå i samme situation. LED lysstofrør er nemlig meget robuste.

Derfor kan du med fordel sige farvel til glødepærer og goddag til LED lys. Og selve holdbarheden er helt i top. Du behøver ikke at skulle af sted efter en ny i den nærmeste fremtid, for den kan holde mellem 10-25 år. Alt efter, hvor mange gange du selvfølgelig tænder og slukker for lyset. 10-25 år - det er absolut også en ting, der er værd at vide om lysstofrør med LED.    

Præcis det lys, som din bolig har brug for

LED lysstofrør giver et godt lys, uanset hvor du bruger det. I køkkenet. På badeværelset. I gangen. Eller ved skrivebordet på kontoret. De er ideelle til rum- og arbejdsbelysning og giver dig det lys, du har brug for. De tændes øjeblikkeligt, når du tænder på kontakten. Så der er ingen ventetid på lyset. LED lysstofrør fås i farverne hvid og sort. Skal du bruge LED lysstofrør i dit private hjem, anbefaler vi, at du køber hvid.

Lysstofrør med LED – Er de billigste også de bedste?

LED lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, som er egnet til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Lyskilden er egnet til rum, hvor der er et særligt stort behov for lys. Køkken og badeværelse er eksempler på denne type rum. Lysstofrør til industri bliver også ofte brugt som kontorbelysning og industribelysning, hvor man ikke kan arbejde uden god belysning. I artiklen skal vi se nærmere på, om de billigste LED lysstofrør også er de bedste. 

LED lysstofrør – Pris og kvalitet hænger sammen

Når det gælder om LED-baserede lysstofrør, så kan du forvente, at der er en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Med andre ord får du, hvad du betaler for, når du handler lysstofrør. Køber du de billigste lysstofrør på markedet, så skal du ikke forvente, at kvaliteten er i verdensklasse. Du bør derfor se købet af lysstofrør som en investering, som skal tjenes hjem på lang sigt.  

Se vores shop med T5 LED lysstofrør

Der er mulighed for at spare rigtigt mange penge ved at skifte almindelige rør ud med LED lysstofrør. Du betaler naturligvis en relativ høj pris for indkøb af dine nye lysstofrør, men du sparer samtidig mange penge på dine fremtidige elregninger. Hvor meget du kan spare afhænger af flere forskellige forhold, men det er ikke unormalt, at du kan spare op til 50 %.

 

LED-baserede lysstofrør giver bedre belysning end de fleste andre lysstofrør. Som udgangspunkt kan du forvente, at de afgiver en halv gange mere lys sammenlignet med alternative løsninger, hvilket er en markant forbedring. Lysstofrørene kan efterhånden købes i stort set alle tænkelige størrelser og farver. Rørene kan desuden købes med eller uden armaturer – alt efter hvad du efterspørger.

Ydermere er en lang levetid en af de fordele, som du kan glæde dig over i forhold til LED lysstofrør. Vælger du denne populære lyskilde, så kan du altså være sikker på, at der går rigtigt mange år, før du skal ud og bruge penge på lysstofrør igen. Det er dermed en langsigtet investering, som vil være meget attraktiv på sigt.

Køb billige LED lysstofrør til hjemmet, kontoret og værkstedet

Selvom de billigste T8 lysstofrør ikke nødvendigvis er de bedste, så er der mulighed for at gøre en attraktiv handel. Leder du efter billige LED lysstofrør i høj kvalitet, så finder du det på nettet. Der er nemlig altid faste lave priser, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Dermed kan du spare penge på lysstofrør med en lang levetid. 

Du kan med høj sandsynlighed finde LED-baserede lysstofrør, som passer til dit hjem, kontor eller værksted. Hvis du ikke selv har kvalifikationen til at klare monteringen og opsætningen, så bør du alliere dig en specialist inden for branchen.   

Når du skal finde det rette LED lysstofrør til et rum, så skal du være opmærksom på flere forskellige faktorer. Som udgangspunkt skal du være opmærksom på følgende faktorer:

  •         Størrelse

  •      Farve

  •      Kulør

  •      Forbrug

  •      Farve

  •      Lysstyrke (Lumen)

  •      Spænding

  •      Spredning

  •      Levetid

Når du er bekendt med overstående oplysninger, så vil du have bedre forudsætninger for at vurdere, om du har fundet det rette lysstofrør. Hvis du handler på nettet, vil alle disse specifikationer typisk være oplyst. Du kan med fordel vælge et anerkendt brand, så du ikke behøves irritere dig over at have brugt mange penge på dårlig kvalitet. Vælger du et brand, så kan du sikre dig, at du får den højeste kvalitet og de bedste materialer. Når man oplyser den forventede levetid, vil det typisk være angivet i forventede antal timer. Dermed kan du skabe dig et indblik i, hvor lang levetid du kan forvente af dit nye LED lysstofrør. Det er ligeledes en faktor, som du kan bruge til at sammenligne de forskellige løsninger på kryds og tværs.

Alt i alt er vores bedste råd til dig, at du skal være kvalitetsbevidst. De billigste lysstofrør er nemlig ikke nødvendigvis de bedste.