LEDlife 75W strømforsyning
24V DC, 3,125A, flicker free, IP20 indendørs

LL-SS75-24
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife 24V strømforsyning 75W.

Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


LEDlife 75W strømforsyning, 24V DC, 3,125A, flicker free, IP20 indendørs

LEDlife 75W strømforsyning er en pålidelig og effektiv strømforsyning, der er designet specielt til LED belysning. Den har en effekt på 75W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning for at levere en strøm på 24V. Dette gør den ideel til brug i forskellige indendørs belysningsapplikationer.

Med en dimension på 60 x 24 x 178 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere. Den leveres med en 3 års producentgaranti, der giver dig tryghed og sikkerhed for produktets kvalitet og holdbarhed.

En af de vigtige funktioner ved denne strømforsyning er, at den er flicker free, hvilket betyder, at den ikke udsender irriterende flimrende lys. Dette er særligt vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, og det gør den også egnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser.

Denne strømforsyning har også en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den er egnet til indendørs brug og beskyttet mod faste genstande med en diameter større end 12,5 mm, men den er ikke modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til installation i indendørs rum som f.eks. stuer, kontorer, butikker og lignende.

Alt i alt er LEDlife 75W strømforsyning et pålideligt og effektivt valg til din LED belysning. Med dens flicker free funktion og kompakte design er den velegnet til både private og kommercielle applikationer.

Flere detaljer

DKK 182,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug75w
Spænding230V
Dimensioner
Højde24 mm.
Bredde60 mm.
Dybde178 mm.
Iframe