Restsalg: LEDlife 150W strømforsyning
24V DC, 6,25A, flicker free, IP20 indendørs

Nedsat pris!
LL-SS150-24
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife 24V strømforsyning 150W.

Aflastning i begge ender, så ledningerne holdes på plads.

24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips og 24V lamper.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Data om produktet:

Effekt: 150W.

Tilsluttes til 230V forsyning og leverer 24V ud - designet til LED belysning.

Med 3 års producentgaranti.

Flicker free / flimmer fri lys er velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flicker, samt til brug i forbindelse med foto/video optagelser.

Dimensioner: 30 x 22 x 330 mm.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

LEDlife 150W strømforsyning er en pålidelig og effektiv strømforsyning, der er specielt designet til brug med LED belysning. Med en effekt på 150W kan den levere nok strøm til at drive et stort antal lysdioder og sikre en pålidelig og stabil belysning.

Denne strømforsyning tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og omdanner strømmen til en sikker og pålidelig 24V DC-output. Dette gør den ideel til brug i forskellige belysningsapplikationer, herunder hjemmebelysning, kommercielle installationer og andre steder, hvor LED belysning anvendes.

En af de mest fremtrædende funktioner ved denne strømforsyning er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at den leverer en jævn og stabil strøm til LED-lysene, hvilket reducerer risikoen for fluktuerende lysintensitet. Det gør den velegnet til brug i sammenhænge, hvor dyr og mennesker er følsomme over for flicker. Det er også en fordelagtig funktion, når det kommer til foto- og videooptagelser, hvor en konstant lyskilde er afgørende for at opnå de bedste resultater.

Med dimensioner på 30 x 22 x 330 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere i forskellige belysningsapparater. Den er også designet til indendørs brug og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke bruges i udendørs installationer, hvor der er risiko for fugt eller nedbør.

LEDlife 150W strømforsyning leveres med en producentgaranti på 3 år, hvilket giver dig ro i sindet og sikkerhed for produktets kvalitet og pålidelighed. Uanset om du har brug for en strømforsyning til dit hjem, dit kontor eller en kommerciel installation, kan denne strømforsyning opfylde dine behov for LED-belysning på en pålidelig og effektiv måde.

Flere detaljer

Før: DKK 304,00

-30%

DKK 212,80

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde30 mm.
Dybde330 mm.
Iframe