Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning
24V DC, 3.125A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD075YV024B
Ny

Billigst på PriceRunner
75W dæmpbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-75W belastning 24V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning er en kraftfuld enhed, der er specielt designet til LED belysning. Med en effekt på 75W kan denne strømforsyning tilsluttes til en standard 230V forsyning og levere 24V ud. Dette gør den ideel til en bred vifte af LED belysningsapplikationer, herunder både indendørs og udendørs belysning.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne strømforsyning er dens dæmpningsfunktion via DALI-interface. Dette giver brugeren mulighed for nøjagtigt at kontrollere lysstyrken i deres LED-belysning og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning er også udstyret med en producentgaranti på 5 år, hvilket giver brugerne ekstra tryghed i deres køb. Udover dette er strømforsyningen også flicker-free, hvilket betyder, at den er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Dette gør den også ideel til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en stabil lyskilde er afgørende.

Med en størrelse på 300 x 30 x 42 mm er denne strømforsyning også kompakt og nem at installere. Dog skal det bemærkes, at den kun er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør anvendes i tørre omgivelser.

Samlet set er Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning en pålidelig og alsidig enhed, der giver brugerne mulighed for at skabe det perfekte lysmiljø til enhver lejlighed.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 288,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, DALI - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug75w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde300 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeABS Plastik