Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning
24V DC, 3.125A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD075YV024B
Ny

Billigst på PriceRunner
75W dæmpbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-75W belastning 24V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning til LED belysning

Denne Lifud 75W DALI dæmpbare strømforsyning er designet til at levere strøm til LED belysningssystemer. Den tilsluttes en 230V forsyning og leverer en konstant 24V DC strøm med en kapacitet på 3.125A. Med et DALI interface kan den nemt dæmpes og tilpasses lysstyrken efter behov.

Produktet leveres med en imponerende 5 års producentgaranti, hvilket giver kunderne tryghed og sikkerhed for produktets kvalitet og pålidelighed.

En af de vigtigste funktioner ved denne strømforsyning er dens flicker free teknologi. Flicker fri belysning betyder, at lysudgangen er jævn og uden flimmer, hvilket især er vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Denne funktion gør også strømforsyningen velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor flimmerende lys kan forstyrre kvaliteten af optagelserne.

Strømforsyningen har dimensionerne 300 x 30 x 42 mm og er designet til at være let at installere og bruge. Med dens IP20 klassificering er den ikke modstandsdygtig over for vand, så den skal anvendes indendørs eller i områder uden direkte eksponering for fugt eller vand.

Samlet set er Lifud 75W DALI dæmpbar strømforsyning en pålidelig og effektiv løsning til LED belysningssystemer. Med sin evne til at dæmpe via DALI interface og dens flicker free egenskaber, tilbyder den en behagelig og pålidelig belysning til både mennesker og dyr. Med en 5 års producentgaranti kan man være sikker på, at man får et produkt af høj kvalitet og holdbarhed.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 288,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, DALI - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug75w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde300 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe