113-136 cm akvarie armatur
32W LED, hvid/blå, justerbar

Aqua-extend.113-136cm.32w
Ny

Billigst på PriceRunner

32W LED akvarie lys.

Kan justeres i længden mellem 113-136 cm så den passer til flere størrelser akvarier.

Tilsluttes 230V via medfølgende 12V transformator.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

2 forskellige lysindstillinger.
- Hvid og blå LED til dagslys
- Blå LED til nat 

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk.
Passer ind i de fleste akvarier.

Farvefordeling: 150 hvide LED + 30 blå LED.

Dimensioner:  10,5cm bred


Produktbeskrivelse:

Dette akvarie armatur er designet til at opfylde behovene hos akvarieejere, der ønsker et højkvalitetslys til deres akvarium. Med en længde på 113-136 cm er det velegnet til mellemstore akvarier. Armaturet er udstyret med kraftige 32W LED-lys, der kombinerer hvidt og blåt lys, hvilket skaber en behagelig og naturlig belysning.

Armaturet er nemt at installere og tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning. Det kræver ingen yderligere installation eller tilslutning.

En af de vigtigste funktioner ved dette produkt er dets lysstyrke på 2560 lumens og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i hele akvariet, hvilket skaber en behagelig og lysende atmosfære for både planter og fisk.

Produktet bruger kun LED-lyskilder af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde et klart og kraftfuldt lys i lang tid, uden at skulle bekymre dig om at udskifte lyskilden. Desuden har armaturet en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, der sikrer en lang levetid for hele produktet.

Dette armatur har en IP44-klassificering, hvilket betyder, at det kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det er derfor velegnet til brug i akvarier med høj luftfugtighed eller vandmiljøer.

Armaturet leveres med en integreret lyskilde, så der er ingen grund til at købe ekstra pærer eller lyselementer. Det er klar til brug lige ud af æsken.

Med dette akvarie armatur kan du skabe et smukt og naturligt lys i dit akvarium. Det er pålideligt, holdbart og designet til at opfylde de højeste standarder for kvalitet og funktionalitet. Gå ikke på kompromis med belysningen i dit akvarium - vælg dette armatur, der leverer enestående lyskvalitet og langvarig ydeevne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 613,00

- +

Forventes på lager igen: 24/05/2024

 
Produkt information
Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2560 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug32w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe