LEDlife 4W LED pære
G45, E27, 12V

Ny

Billigst på PriceRunner

E27 LED pære, som kun virker til 12V.

Form: G45.


Effektiv og Holdbar Belysningsløsning

Med en energibesparelse i tankerne tilbyder denne 4W LED pære en moderne og effektiv løsning til belysning, der erstatter traditionelle 35W glødepærer. Pæren er udstyret med en G45 form og anvender en E27 stor fatning, hvilket gør den ideel til forskellige armaturer og lampefatninger i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Energieffektivitet og Lang Levetid

Designet til at tilsluttes en 12V forsyning, sikrer denne pære en optimal energibesparelse. Takket være avanceret LED teknologi, forventes en levetid på op til 30.000 timer, hvilket minimerer behovet for hyppige udskiftninger og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt. Den bruger LED af højeste kvalitet, hvilket betyder en konstant lysstyrke med minimal forringelse over tid.

Lyskvalitet og Lysstyrke

Med en lysstyrke på 350 lumens, præsenterer pæren en retningsbestemt spredning på 180 grader, som sikrer at lyset når jævnt ud i rummet og skaber en behagelig atmosfære. Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at pæren gengiver farver naturligt og præcist, hvilket er ideelt til de fleste belysningsbehov.

Tilgængelig Lysfarve

Lyskilden fås i en varm hvid nuanceret lysfarve på 3000K. Denne varme kulør skaber en rolig og afslappende stemning, perfekt til stuer, soveværelser eller andre områder, hvor hygge og velvære prioriteres.

Design og Beskyttelse

  • Dimensioner: 70 x Ø45 mm
  • IP20 Klassificering: Ikke modstandsdygtig over for vand, derfor egnet til brug i tørre miljøer.

Med sin kompakte størrelse passer pæren let ind i et bredt udvalg af lamper og armaturer, hvilket gør den alsidig og nem at integrere i enhver indretning. IP20 klassificering betyder, at produktet er designet til områder uden udsættelse for fugt.

Professionel Driftssikkerhed

Den professionelle driver og effektive køling, som er indbygget i pæren, garanterer en stabil og sikker drift gennem hele produktets levetid. Dette skaber en pålidelig belysningsoplevelse, der kan forventes at fungere problemfrit i mange år.

Dette produkt er særligt velegnet til dem, der prioriterer både kvalitet og effektivitet, og vil være et fremragende valg for dem, der ønsker at opgradere til en mere bæredygtig lyskilde uden at gå på kompromis med lysets kvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 29,00

Du sparer årligt 202 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke350 lumens
Spredning180 grader
RA>= 83
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Erstat35w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialePVC