3W LED pære
Kultråd, røget glas, G45, E27, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Kompakt størrelse, der passer til de fleste steder og sikrer et godt og moderne look. Lang levetid med 50.000 timer. En lang levetid på 50.000 timer betyder, at du ikke behøver ændre pæren ofte, og at du kan spare både penge og tid på at skifte pæren ud. Vedligeholdelsesfri, energibesparende og økonomisk. LED pærens 3W forbrug er meget lavere end den traditionelle 20W, som den erstatter, og gør det til et godt valg for dem, der ønsker et mere økonomisk lys.

Det er også et miljøvenligt valg, da det sparer energi og reducerer CO2 udledning.


Effektivitet og Design i Én Pakke

Oplev en perfekt kombination af effektiv belysning og stilfuldt design med denne 3W LED pære, der smelter harmonisk sammen med ethvert interiør. Pæren er udstyret med et elegant kultråd og et unikt røget glas, hvilket gør den til en både funktionel og æstetisk tiltalende lyskilde.

Funktionalitet

  • Strømforbrug: Med blot 3W forbrug erstatter denne LED pære en traditionel 20W pære, hvilket både skåner miljøet og din elregning.
  • Fatning: Den er designet med en E27 stor fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper og lampesteder i hjemmet.
  • Lysfordeling: En 360 graders spredning sikrer en jævn fordeling af lyset, ideelt til at oplyse hele rummet ensartet.
  • Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85, producerer pæren et naturligt lys der flot og ægte viser alle farver, velegnet til daglig brug.

Stemningsfuld Belysning

Lysets kulør er i varm hvid på 2700K, hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til stuer, soveværelser og andre afslappende rum. Uanset om det er til en stille aften hjemme eller en sammenkomst med venner, sætter denne LED pære den rette tone.

Dimensioner og Design

Pæren måler 72 x Ø45 mm, hvilket gør den ideel til mange forskellige lampetyper og stilarter. Designet med kultråd og røget glas bringer det et retro-look til benyttede rum, samtidig med at det moderne LED-teknologi sikrer effektiv ydelse.

Konklusion

Med denne 3W LED pære får du en energieffektiv lyskilde uden at gå på kompromis med lysets kvalitet eller atmosfære. Den højere farvegengivelse sikrer, at alle farver i rummet fremstår naturlige, mens den varme glød fra pæren bader rummet i et behageligt lys. Pærens design med kultråd og røget glas føjer en ekstra dimension til din indretning, og den alsidige anvendelse gør den til et uundværligt tilføjelse i ethvert hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 32,00

Du sparer årligt 111 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat20w
SpændingsintervalAC: 220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.