1W LED kronepære
G45, kultråd, matteret glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

En 1W LED kronepære med E27 stor fatning, der forsynes med 230V, er en smart løsning til at opnå et godt lys i næsten enhver situation.

Pæren har en lysstyrke på 90 lumens og spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af det komfortable og naturlige lys, der både er flot og ægte i sin farvegengivelse.

Lyskvaliteten har en RA værdi på 80-85, som er tilstrækkelig til langt de fleste situationer.

Pæren findes i varm hvid (2700K), hvilket skaber en behagelig og afstressende stemning, der giver en hyggelig atmosfære.

Dimensionerne på pæren er 72 x Ø45 mm.


Produktbeskrivelse:

Dette produkt er en 1W LED kronepære designet med en E27 stor fatning. Denne pære er velegnet til tilslutning til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 90 lumens og en høj spredning på 270 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne LED kronepære er kendt for sin høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du har behov for belysning i hjemmet eller til et arbejdsmiljø, vil denne pære opfylde langt de fleste behov.

Kulør på lyset:

Denne LED kronepære tilbyder to forskellige kulører at vælge imellem. Du kan vælge mellem en varm hvid (2700K) eller en neutral hvid (4000K) kulør.

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan nyde øjeblikke af afslapning.

Neutral hvid kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, der kan forvrænge belysningen af objekter. Dette gør, at de belyste emner ser helt naturlige ud.

Dimensioner:

Denne LED kronepære har dimensioner på 72 x Ø45 mm. Den har en kompakt størrelse, der passer perfekt til en bred vifte af fatninger og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 16,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.
Iframe