Arbejdslys 25m LED strip på tromle
230V, IP67, 120 LED/m, 9W/m, 1320 lm/m

Ny

Billigst på PriceRunner

Let og alsidigt arbejdslys på en tromle, som giver kraftfuld og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både indendørs og udendørs byggepladser. Det er nemt at montere på vægge og lofter med strips. Den kompakte tromle kan erstatte flere arbejdslamper og spare dig både plads og penge.

Kommer monteret med EU stik - klar til brug efter stikket er tætnet med silikone

Bruges ofte på byggepladser, eller til dig der har brug for et lys der er let at flytte.

OBS: Må ikke tilsluttes strøm før strippen er helt udrullet.


Effektivt og holdbart arbejdslys til enhver opgave

Dette 25m LED strip arbejdslys på tromle er den ideelle løsning til at forbedre belysningen i alt lige fra værksteder, garager, lagerhaller til udendørs områder. Med en effekt på 9W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning, leverer dette arbejdslys en imponerende lysstyrke på 1320 lm/m.

En jævn og kraftig belysning

Med 120 LED/m og en høj spredning på 120 grader, sikrer dette arbejdslys en jævn fordeling af lys over et stort område, hvilket gør det ideelt til arbejds- eller opbevaringsrum. Du vil opleve en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Neutral hvid kulør for det perfekte arbejdsmiljø

Dette LED strip arbejdslys findes i en neutral hvid kulør (4000K), som giver dig det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige og farverne vises korrekt og klart.

Vandtæt og holdbart design

Med dimensioner på 20 x 10 mm og en IP67 klassificering, er dette arbejdslys vandtæt og kan tåle støv og vandstænk. Dog bør det ikke ligge under vand i længere tid. Dette sikrer lang levetid og pålidelig ydeevne, selv under krævende forhold.

Med dette LED strip arbejdslys på tromle er du sikret en pålidelig og effektiv belysningsløsning, som vil forbedre din arbejdsplads eller opbevaringsområde. Med fokus på både lyskvalitet, holdbarhed og effektivitet, er dette arbejdslys et fremragende valg til enhver opgave.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 963,00

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke33000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde10 mm.
Bredde20 mm.
Iframe