V-Tac opladelig CCT bordlampe
Hvid, IP54, touch dæmpbar, model mini

VT-1181.white
Ny

Billigst på PriceRunner
Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Effektiv og fleksibel bordlampe til enhver situation

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe i hvid er et perfekt valg til dit hjem eller kontor. Med dens moderne design og høje funktionalitet vil denne lampe opfylde alle dine belysningsbehov.

Effekt: 1.5W

Med en effekt på 1.5 watt er denne bordlampe energieffektiv og miljøvenlig. Den bruger minimal energi, samtidig med at den giver en behagelig og klar belysning i rummet.

Lyseffekt og spredning: 150 lumens og 180 graders spredning

Med en lysstyrke på 150 lumens og en imponerende spredning på 180 grader sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset. Du vil opleve en optimal belysning i hele rummet, uden at der er områder med mørke eller skygger.

Dæmpbar: Skab den rette atmosfære

Denne bordlampe kan nemt dæmpes, så du kan skabe den rette atmosfære efter behov. Uanset om du ønsker en varm og hyggelig stemning eller en mere kraftig belysning til arbejde eller læsning, kan du justere lysstyrken efter dine præferencer.

Dimensioner: 210 x Ø86 mm

Med sine kompakte dimensioner på 210 x Ø86 mm passer denne bordlampe perfekt på skrivebordet, natbordet eller enhver anden overflade, hvor du har brug for ekstra belysning. Den tager minimal plads i anspråg, samtidig med at den giver maksimal belysning.

IP54-certificeret: Tåler fugtig luft og vandstænk

Denne bordlampe er IP54-certificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til brug i badeværelser eller andre rum, hvor der kan opstå fugt eller vandstænk.

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe er den perfekte løsning, når det kommer til funktionel belysning i dit hjem eller kontor. Med dens effektive ydeevne, fleksibilitet og holdbarhed er den et værdifuldt tilbehør, der vil opfylde alle dine belysningsbehov.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 374,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke150 lumens
Spredning180 grader
Effekt og spænding
Forbrug1.5w
SpændingsintervalDC:5V, 1A-2A
Dimensioner
Højde210 mm.
Diameter86 mm.
Iframe