0,6W Farvet LED kronepære
Grøn, kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Den 0,6W farvede LED kronepære er en fantastisk lyskilde, der kombinerer stil og funktionalitet. Med sin grønne farve og kultrådsdesign tilføjer denne pære et dekorativt element til ethvert rum. Pærens E27 stor fatning gør det hurtigt og nemt at installere den i eksisterende lamper og armaturer.

Med en spænding på 230V er det en simpel opgave at tilslutte denne pære til din forsyning. Pærens lave effektforbrug på kun 0,6W gør den energieffektiv og miljøvenlig.

En af de mest imponerende funktioner ved denne LED pære er dens høje lysstyrke på 50 lumens. Dette gør det muligt for pæren at sprede et klart og strålende lys, der når ud til hvert hjørne af rummet. Den brede spredning på 300 grader sikrer også, at lyset er jævnt fordelt og oplyser rummet fra alle vinkler.

Med en høj lyskvalitet, der er målt med RA-værdien på 80-85, er dette produkt ideelt til at fremhæve farverne i dine omgivelser. Det naturlige lys, der udsendes af denne pære, sikrer, at farverne ser skarpe og ægte ud. Uanset om du bruger denne pære til belysning af dit hjem eller i en kommerciel indstilling, vil den forbedre æstetikken og atmosfæren i rummet.

Denne LED pære har dimensioner på 85 x Ø45 mm, hvilket betyder, at den passer i de fleste lamper og armaturer uden problemer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er bedst egnet til indendørs brug.

Samlet set er den 0,6W farvede LED kronepære en fantastisk investering for dem, der ønsker at tilføje et strejf af farve og stil til deres belysning. Med dens imponerende lysstyrke, høje lyskvalitet og nem installation er dette produkt et godt valg for både private og kommercielle anvendelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGrøn
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug0.6w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe