Restsalg: Solid alu LED strip
1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Da denne strip lyser kraftigt bliver den ca. 60 grader varm


Produktbeskrivelse

Denne solid alu LED strip er en kraftig og effektiv lyskilde til forskellige belysningsbehov. Med en effekt på 18W pr. meter er denne LED strip i stand til at lyse rummet op med en imponerende lysstyrke på 1150 lumens pr. meter. Det sikrer et godt og klart lys, der kan oplyse selv større områder.

Denne LED strip skal tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere den i eksisterende belysningssystemer. Strippen er også kompatibel med dæmpere, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Med en spredning på 120 grader sikrer denne LED strip en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette gør den ideel til brug i både private hjem og kommercielle miljøer, hvor godt lys er vigtigt.

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører af lyset. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er perfekt til afslapning og hygge.

Kold hvid (6400K) giver et koldt lys med en tydelig blålig nuance. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer. Det kraftige og kølige lys skaber en anden effekt og stemning i rummet.

Denne LED strip har dimensionerne 12 x 1000 mm, hvilket gør den let at installere og tilpasse til forskellige omgivelser. Vær dog opmærksom på, at den kun har en IP20-klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Det betyder, at den bør anvendes indendørs eller beskyttes mod fugtige forhold.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum

Flere detaljer

Før: DKK 32,00

-10%

DKK 28,80

- +

  • Varm
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1150 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde12 mm.
Dybde1000 mm.
Iframe