Restsalg: GU10
7W LED Spot, 700 Lumen, 2700K

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren leveres med en lysstyrke på 700 lumen, og en spredning på 110 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt G mærket med et forbrug på 7 watt. Kuløren på lyset er 2700K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er GU10 og RA værdien er >= 80

 



Produktbeskrivelse:

Effekt: 7W. Denne GU10 LED spot er ideel til både hjemmet og kontoret, da den har en lav effektforbrug, men stadig leverer en imponerende lysstyrke på 700 lumens. Med en tilslutning til 230V forsyning, er den let at installere og bruge.

Lysstyrken700 lumens sammen med en spredning på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den velegnet til både generel belysning og accentbelysning. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt og flot lys, der viser alle farver ægte. Dette gør den egnet til de flestes behov.

Kulør på lyset: Der er mulighed for at vælge mellem varm hvid og neutral hvid. Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser naturlige ud.

Denne GU10 LED spot er et pålideligt og energieffektivt valg, der vil opfylde dine belysningsbehov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du har brug for at oplyse et rum eller ønsker at skabe en hyggelig stemning, er denne LED spot et godt valg.

Flere detaljer

Før: DKK 31,00

-40%

DKK 18,60

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Iframe