Vandtæt LED modul
1,5W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger

Ny

Billigst på PriceRunner

Prisen er for ét modul.

Husk transformer

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.
1,5W vandtæt LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.
20 moduler har et samlet forbrug på 30W.


Produktbeskrivelse

Dette vandtætte LED modul med en effekt på 1,5W er ideelt til brug i skilte og specialløsninger, hvor man har behov for et pålideligt og energieffektivt lyskilde. Med et lavt strømforbrug og en lysstyrke på 120-150 lumens samt en høj spredning på 120 grader, sikrer dette modul en jævn fordeling af lys, der er perfekt til at belyse forskellige områder.

LED modulet tilsluttes nemt til en 12V strømforsyning, hvilket gør det let at integrere i eksisterende systemer eller installationer. Med dimensionerne 87 x 10 x 15 mm er det kompakt og nemt at montere på forskellige overflader.

Den IP67 klassifikation gør modulet vandtæt og velegnet til udendørs brug, men det kan ikke tåle at ligge under vand i længere tid. Dette sikrer produktets holdbarhed og pålidelighed under forskellige vejrforhold.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Kold hvid (6000K). Varm hvid skaber en behagelig og afstressende atmosfære med sit varme lys, der bidrager til en hyggelig stemning. På den anden side giver kold hvid et koldt lys med blåligt skær, hvilket kan være ideelt til specielle dekorationer eller rum, der kræver et anderledes lys.

Dette LED modul er alsidigt og kan anvendes i forskellige sammenhænge, hvor pålideligt og energieffektivt lys er vigtigt. Med dets kompakte størrelse, vandtætte egenskaber og valgmulighed mellem kulører, er det en praktisk løsning til forskellige belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

DKK 9,00

- +

  • Varm
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke120-150 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug1.5w
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Højde10 mm.
Bredde87 mm.
Dybde15 mm.
Iframe