Vandtæt LED modul
1W, IP67, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger

Ny

Billigst på PriceRunner

Prisen er for ét modul.

Husk at tilkøbe transformator.

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.

3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.



Vandtæt LED Modul: Effektiv Belysningsløsning til Skilte og Specialprojekter

Dette 1W LED modul er designet til professionelle og kreative anvendelser, hvor lys spiller en afgørende rolle. Modulet drives af en 12V forsyning og tilbyder en lysstyrke på 100 lumens, hvilket gør det ideelt til en række belysningsprojekter.

Fremragende Lysfordeling

Med en spredningsvinkel på 120 grader sikrer dette LED modul en bred og jævn lysfordeling. Denne egenskab er specielt værdsat i skiltebelysning og specialløsninger, hvor det er nødvendigt at opnå en ensartet lysopsætning.

Farvetemperatur og Anvendelsesmuligheder

LED modulet fås i en kold hvid farvetemperatur på 6000K. Dette giver et klart lys med et blåligt skær, som sjældent anvendes i Skandinavien, men er populært i specifikke situationer som f.eks.:

  • Malerkabiner
  • Akvarier
  • Speciel dekoration

Dæmpbar Funktion

En af de fremtrædende funktioner ved dette LED modul er, at det kan dæmpes. Dette giver brugeren mulighed for at justere lysintensiteten til det ønskede niveau, hvilket giver større kontrol over belysningens miljø og atmosfære.

Kompakt og Robust Design

Med dimensionerne 53 x 4,6 x 12 mm, tilbyder dette modul en kompakt størrelse, der gør det nemt at integrere i trange og krævende installationer. Den robuste konstruktion er klassificeret som IP67, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan modstå fugtige miljøer. Men vær opmærksom på, at det ikke er beregnet til at ligge under vand i længere perioder.

Konklusion

Dette vandtætte LED modul er en alsidig og pålidelig belysningskomponent, der er skræddersyet til professionel brug i skilte og specialprojekter. Med sin høje spredningsvinkel, dæmpbare funktion, og robuste design, kan det opfylde en bred vifte af belysningskrav. Uanset om det anvendes i kommercielle projekter eller kreative opsætninger, leverer det en pålidelig og effektiv belysningsløsning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

DKK 7,00

- +

  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde4,6 mm.
Bredde53 mm.
Dybde12 mm.