Vandtæt LED modul
1W, IP67, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger

Ny

Billigst på PriceRunner

Prisen er for ét modul.

Husk at tilkøbe transformator.

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.

3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.Vandtæt LED modul, 1W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger

Dette vandtætte LED modul er ideelt til brug i skilte og special løsninger, hvor det er vigtigt med en pålidelig og holdbar lyskilde. Med en effekt på 1W og tilslutning til en 12V forsyning, er dette LED modul nemt at installere og bruge.

Lysstyrken på 100 lumens sikrer en kraftig og tydelig belysning, som er perfekt til skilte og andre visuelle formål. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, så det kan ses fra flere vinkler.

Et af de særlige træk ved dette LED modul er dets evne til at blive dæmpet. Dette gør det muligt at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære.

LED modulet fås i den populære kold hvide nuance, som har en farvetemperatur på 6000K. Det kolde hvide lys giver en distinkt og klar belysning med en tydelig blålig undertone. Dette er ikke en farve, der ofte bruges i Skandinavien, men den er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative belysningseffekter.

Med dimensionerne 53 x 4,6 x 12 mm er dette LED modul kompakt og nemt at placere i forskellige miljøer. Den vandtætte funktion med IP67-certificering gør det velegnet til udendørs brug, da det kan modstå vejrforhold som regn og sne. Det skal dog bemærkes, at det ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

DKK 7,00

- +

  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde4,6 mm.
Bredde53 mm.
Dybde12 mm.
Iframe