Vandtæt LED modul
1W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger

Ny

Billigst på PriceRunner

Prisen er for ét modul.

Husk at tilkøbe transformator.

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.

3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.Produktbeskrivelse

Dette vandtætte LED-modul er et ideelt valg til skilte og specialløsninger, hvor der kræves et kraftigt og pålideligt lys. Med en effekt på 1W og muligheden for at tilslutte til en 12V strømforsyning er dette modul nemt at integrere i forskellige projekter.

Med en lysstyrke på 100 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer dette modul en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at det vil lyse jævnt og klart på overfladerne, det er installeret på. Modules lyset kan også dæmpes for at opnå ønsket lysniveau.

Modellen findes i farven kold hvid (6000K). Kold hvid er kendt for at give et køligt lys med et tydeligt blåligt skær. Mens denne farvetone ikke er så udbredt i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med dimensionerne 53 x 4,6 x 12 mm er dette LED-modul kompakt og let at håndtere. Det er også IP67-klassificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan modstå fugtige miljøer. Det bør dog ikke udsættes for langvarig nedsænkning i vand.

Dette vandtætte LED-modul, med sin pålidelighed, kraftige lysstyrke og brede spredning, er det perfekte valg til skilte og specialløsninger, der kræver en jævn og klar belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

DKK 7,00

- +

  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde4,6 mm.
Bredde53 mm.
Dybde12 mm.
Iframe