10W COB-LED strip til 2x120cm profil
250cm, IP20, 480 LED pr. meter, 24V, RA94

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 480 LED'er per meter med høj RA værdi.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.

Længde 250cm.
Ledning til tilkobling er 2 meter.

Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Aluprofil købes separat.

Denne 250cm strip anbefales til brug i aluprofil til akustikpanel, 1,2 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Kraftfuld og fleksibel COB-LED strip til professionel belysning

Data om produktet: Denne COB-LED strip er designet til brug med en 2x120 cm profil og har en længde på 250 cm. Med en imponerende lysstyrke på 1000 lumens per meter er denne LED strip en ideel løsning til både residential og kommercielle belysningsapplikationer. Den høje spredningsvinkel på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt og dækker en bred overflade.

Den ekstra høje lyskvalitet med en imponerende RA-værdi på 94 sikrer, at farverne fremstår levende og naturlige. Dette er ideelt til miljøer, hvor farvegengivelsen er afgørende, f.eks. detailhandel eller kunstudstillinger. Desuden kan denne COB-LED strip dæmpes, så du kan skabe den perfekte atmosfære afhængigt af behovet.

Kulør på lyset

Denne LED strip er tilgængelig i varm hvid (3000K) kulør, som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideelt til steder, hvor komfort og velvære er vigtigt, som f.eks. et hjem eller en restaurant.

Dimensioner og beskyttelse: Med dimensioner på 5 x 250 mm passer denne LED strip nemt og diskret ind i din belysningsløsning. Vær opmærksom på, at denne strip har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er egnet til direkte eksponering for vand. Derfor er den bedst egnet til indendørs brug.

Samlet set er denne 10W COB-LED strip et fremragende valg til dem, der leder efter en kraftfuld, høj kvalitets LED-belysning, der kan tilpasses efter behov og skabe den ønskede atmosfære i ethvert rum.

Flere detaljer

DKK 160,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde2500 mm.
Bredde5 mm.
Iframe