5W Farvet LED pære
Rød, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Giv dine rum et levende twist med vores Farvet LED Pære

Bring liv og farver ind i din hjemlige atmosfære med denne 5W farvede LED pære, som afgiver et smukt, rødt lys. Perfekt til at skabe stemning i ethvert rum, denne pære er den ideelle løsning for dem, der ønsker at tilføje et ekstra pift af farve til belysningen i deres hjem eller event-lokale.

Fremragende Tekniske Specifikationer

  • Effektiv energiudnyttelse med en effekt på 4.9W.
  • Udstyret med en E27 stor fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste standard armaturer.
  • Kræver en 230V forsyning for korrekt funktion.

Med en pære af denne kraftfulde kapacitet sparer du ikke blot på energien, men du får også gavn af LED-teknologiens lange levetid, hvilket bidrager positivt både økonomisk og miljømæssigt.

Elegant og Jævn Lysfordeling

En af de fremragende egenskaber ved denne pære er dens høje spredning på 270 grader. Denne funktion sikrer en jævn og behagelig fordeling af det røde lys i hele rummet og minimerer områder med hårde skygger. Det matcher perfekt til ethvert arrangementsbehov, hvor en blødere lysstemning ønskes.

Stilfuldt Design og Dimensioner

Med dimensionerne på 92 x 50 mm passer denne LED pære problemfrit ind i en lang række lamper og lysarmaturer. Dens matterede finish giver et elegant og moderne udseende, som diskret komplementerer diverse indretningsstile.

Anvendelsesområder og Brug

Det skal dog bemærkes, at pæren har en IP20 tæthedsklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne pære i tørre indendørs miljøer, som stue, soveværelse eller måske en stilfuld bar.

Selvom den ikke er egnet til udendørs brug, leverer den et spektakulært lysbillede, der er perfekt til enhver festlig begivenhed indendørs. Uanset om det drejer sig om en intim middag derhjemme eller en fest i fællesskabet, vil denne pære opfylde dine belysningsbehov med stil og flair.

Nem Installation

Installation er lige så let, som det overhovedet kan blive - du skruer simpelthen pæren ind i et armatur med en E27 fatning, og forbindelsen til din 230V strømforsyning klarer resten. Du behøver ikke være en teknologiekspert for at få denne pære til at fungere!

Konklusion

Summa summarum, denne 5W Farvede LED pære i rød giver et fortryllende touch til dine indendørs miljøer, samtidig med at den tilbyder energieffektivitet og brugervenlighed. Både nyttig og dekorativ, denne pære er det perfekte valg for dem, der ønsker at eksperimentere med farverig belysning. Indret dine rum med en unik og stemningsfuld lyssætning, og lad lyset gøre arbejdet for dig!

Flere detaljer

DKK 27,00

- +

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRød
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4.9w
Spænding230V
Dimensioner
FatningE27
Bredde92 mm.
Dybde50 mm.
MaterialePlastik