LEDlife 11W LED spot
Dim to warm, GU10, AR111

Ny

Billigst på PriceRunner

Opgrader din belysning med LEDlife 11W LED spot! Med den innovative Dim to warm funktion kan du nu skabe den perfekte stemning i rummet ved at justere lysets varme, når du dæmper det. Denne LED spot er nem at installere, da den passer i AR111 fatningen, og den kan dæmpes med en almindelig vægdæmper.

  • Dim to warm funktion til justerbar lysvarme
  • Passer i GU10 fatning for nem installation
  • Kan dæmpes med almindelig vægdæmper

Lyset bliver varmere når pæren dæmpes.
Fra 3000K til 1800K.

230V.


LEDlife 11W LED spot, Dim to warm, GU10, AR111

LEDlife 11W LED spot er en kraftfuld og energieffektiv lyskilde med en GU10 fatning. Den tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på imponerende 1000 lumens og en fokuseret lysstråle på 24 grader, giver denne LED spot et kontrolleret og præcist lys. Dette gør den ideel til at fremhæve specifikke områder eller objekter, og sikrer en behagelig belysning i ethvert rum eller område.

En vigtig faktor ved valg af lyskilde er lyskvaliteten, og LEDlife 11W LED spot skuffer ikke. Med en høj RA-værdi på 90-95 leverer den ekstraordinær lyskvalitet, der viser alle farver levende og naturligt. Dette er især vigtigt i krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende.

En ekstra fordel ved LEDlife 11W LED spot er dens dæmpbare funktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Fra en lys og energisk atmosfære til en mere afdæmpet og afslappende stemning er mulighederne mange.

LEDlife 11W LED spot findes i varm hvid kulør (1800-3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det bidrager til at skabe en hyggelig stemning, der er perfekt til afslapning og hygge i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Med dimensioner på 73 x Ø111 mm passer denne LED spot problemfrit ind i de fleste armaturer og er nem at installere. Den er et ideelt valg til både privat og kommerciel belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 159,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør1800-3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning24 grader
RA>= 93
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde73 mm.
Diameter111 mm.
Iframe