V-Tac 3W LED pære
Samsung LED chip, G9

Ny

Billigst på PriceRunner


3W LED pære med G9 fatning

Denne V-Tac 3W LED pære er udstyret med et praktisk G9 fatning, som gør det nemt at installere i eksisterende lamper eller armaturer. Denne LED pære er designet til at erstatte en traditionel 25W pære, hvilket giver dig mulighed for at opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Høj kvalitet og lang levetid

Med en Samsung LED chip og en producentgaranti på 5 år, er denne LED pære bygget til at holde. Samsung LED chips er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed, og de sikrer, at pæren har en lang levetid på op til 30.000 timer. Selv efter mange timers brug, vil du opleve minimalt fald i lysstyrken, hvilket sikrer, at du kan nyde klart og kraftfuldt lys i lang tid.

Derudover er denne LED pære udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling. Dette sikrer ikke kun en pålidelig drift, men også en længere levetid for hele produktet.

Kraftfuld og jævn belysning

Med en lysstyrke på 300 lumens og en høj spredning på 300 grader, er denne LED pære i stand til at lyse op i hele rummet. Den jævne fordeling af lyset sikrer en behagelig og ensartet belysning uden mørke områder. Derudover har pæren en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at vise alle farver på en naturlig og ægte måde. Du kan derfor forvente, at pæren opfylder de fleste menneskers behov.

Vælg mellem to kulører

Med denne LED pære har du mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører. Varmhvid (3000K) skaber en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til hyggestunder og afstressning. Neutralhvid (4000K) giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at objekter og omgivelser fremstår naturlige og korrekt oplyst.

Kompakte dimensioner

Denne LED pære har kompakte dimensioner på 17 x 49 mm, hvilket gør den perfekt til små lamper eller armaturer, hvor pladsen er begrænset. Trods sin lille størrelse leverer pæren stadig kraftfuldt lys og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Højde med ben: 49 mm.

 

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 36,00

Du sparer årligt 144 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat25w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG9
Højde49 mm.
Bredde17 mm.
MaterialePVC
Iframe