8W LED pære
230V, G9

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 8W LED pære med G9 fatning er en ideel løsning til at erstatte dine gamle halogenpærer. Med en tilslutning til 230V forsyning er den let at installere og kan bruges i en lang række forskellige indstillinger, såsom boliger, kontorer eller butikker.

Med en lysstyrke på 750 lumens og en spredning på 270 grader, sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset overalt. Det betyder, at du kan nyde et klart og lyst rum uden nogen mørke områder. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, vil denne LED-pære give dig et naturligt lys, der viser alle farverne i deres bedste lys. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den bruger LED-lys af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører på lyset: Varm hvid (2700K) og Neutral hvid (4000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære og er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne på 64 x Ø19 mm passer denne LED-pære til de fleste lamper og armaturer, og dens slanke design gør den let at installere og bruge. Du vil nyde det klare og lyse lys fra denne LED-pære i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 63,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke750 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V AC
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG9
Højde64 mm.
Diameter19 mm.
Iframe