V-Tac RGB LED halvkugle
Genopladelig, med fjernbetjening, Ø50 cm

VT-7809
Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart LED halvkugle.
Den er genopladelig og der kan skiftes farve ved brug af den medfølgende fjernbetjening.

Kan køre konstant med strøm tilsluttet eller 6-8 timer på en opladning. Fuld opladning tager 6 timer.
Det er muligt at dæmpe lysstyrken ved hjælp af fjernbetjeningen. 
Den er lavet af hårdfør plast og er perfekt til haven eller terrassen. 
Kan bruges i kombination af de andre kugler for at skabe fascinerende udsmykning.


Generel beskrivelse:

Denne V-Tac RGB LED halvkugle er et fantastisk produkt til at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære i forskellige rum. Den har en diameter på 50 cm og kommer med en praktisk fjernbetjening, der gør det nemt at styre lysets farve og lysstyrke.

Effekt:

Produktet har en effekt på 6W, hvilket gør det energieffektivt og miljøvenligt. Det er ideelt til belysning af mindre områder som f.eks. et hjørne i stuen eller et spisebord. Den lave effekt sikrer også en lang levetid på produktet.

Lysstyrke og spredning:

V-Tac RGB LED halvkuglen har en lysstyrke på 108 lumens, hvilket giver et blødt og behageligt lys. Lysets spredning er bred med 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og reducerer skygger og blænding.

Dæmpbar:

En af de fantastiske funktioner ved dette produkt er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysets intensitet efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Du kan skabe en afslappet og intim belysning til en hyggelig aften derhjemme eller øge lysstyrken til en festlig begivenhed.

Dimensioner:

V-Tac RGB LED halvkugle har dimensioner på 260 x Ø500 mm. Dette gør det nemt at finde en passende plads til produktet i forskellige rum og indretninger.

IP54-certificeret:

Dette produkt er IP54-certificeret, hvilket betyder, at det er beskyttet mod støv og tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det velegnet til både indendørs og udendørs brug. Du kan placere det i din have, på din terrasse eller i et badeværelse med forventning om at det bliver udsat for lidt fugt.Samlet set er V-Tac RGB LED halvkuglen et stilfuldt og alsidigt produkt, der kan tilføje et ekstra touch til ethvert rum. Dets høje lysstyrke, jævne spredning og dæmpningsmulighed gør det til en ideel løsning for både dekorativt og funktionelt lys.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 539,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke108 lumens
Spredning300 grader
Effekt og spænding
Forbrug6w
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde260 mm.
Diameter500 mm.
Iframe