V-Tac sort væglampe
IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

VT-837.bl
Ny

Billigst på PriceRunner

Super flot væglampe fra V-Tac, som giver et rustikt look. 
Lampen er til pære med E27 fatning.

Kan bruges både indendørs og udendørs.

Pære medfølger ikke.


Data om produktet:

Denne V-Tac sort væglampe er designet til udendørs brug og har en IP44 klassificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Lampen er udstyret med en E27 stor fatning, der kan rumme en lyskraft på op til 60W (lyskenen er dog ikke inkluderet).

Dimensioner:

Denne væglampe har følgende dimensioner: 113 mm i højden, 236 mm i bredden og 113 mm i dybden.

Produktgaranti:

V-Tac sort væglampe kommer med en producentgaranti på 3 år, der sikrer kunden imod eventuelle fabricationsfejl eller mangler.

Denne udendørs væglampe er både funktionel og stilfuld. Det sorte design passer godt ind i enhver udendørsindretning og tilføjer et moderne touch til facaden på dit hjem. Væglampen kan nemt monteres på væggen ved hjælp af de medfølgende installationsmaterialer og er velegnet til terrasser, indkørsler, haver og andre udendørsområder.

Denne V-Tac væglampe er velegnet til brug med en række forskellige lyskilder, herunder LED-pærer, halogenpærer og glødepærer. Det er vigtigt at bemærke, at lyskilden ikke er inkluderet i dette produkt. Du kan vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Sikkerhed og holdbarhed er vigtige faktorer, når det kommer til udendørsbelysning. Med sin IP44 klassificering kan denne væglampe modstå fugtig luft og vandstænk, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skader forårsaget af let regn eller fugtig vejrforhold.

Samlet set er denne V-Tac sort væglampe et pålideligt og stilfuldt valg til dit udendørs belysningsbehov. Med dens holdbare design og evne til at modstå fugt og vandstænk, kan du nyde godt af en pålidelig og veldesignet udendørsbelysning i lang tid.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 283,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
Dimensioner
FatningE27
Højde236 mm.
Bredde113 mm.
Dybde113 mm.
MaterialeAluminium
Iframe