V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, A58, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Kraftig 9W LED pære fra V-Tac.
Form: A58.


Oplev Effektiv Belysning med V-Tac 9W LED Pære

Oplev en enestående belysning med vores V-Tac 9W LED pære, som er udstyret med en Samsung LED chip for høj kvalitet og pålidelighed. Denne pære er perfekt til dig, der ønsker at erstatte traditionelle 60W pærer med en mere energieffektiv løsning.

Med en energibesparelse på op til 85% sammenlignet med traditionelle glødepærer, hjælper denne LED-pære ikke kun med at reducere elregningen, men er også et miljøvenligt valg.

Forbløffende Lysstyrke og Kvalitet

Pæren leverer en lysstyrke på 806 lumens, der sikrer et stærkt og klart lys i alle rum. Med en spredning på 200 grader opnås en jævn og bred belysning, der er ideel til både hjemmet og kontoret.

Lyskvaliteten er fremragende med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne gengives naturligt og levende. Dette er afgørende, når du ønsker at skabe et miljø, hvor lys skal appellere til samtlige sanser.

Tilpas Dit Lys Miljø

Den tilgængelige lyskulør garanterer, at du kan tilpasse belysningen efter dine personlige præferencer og behov:

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære. Dette lys er ideelt til stuer og soveværelser, hvor det varme lys bidrager til maksimal hygge.
  • Neutral hvid (4000K) - Fantastisk til arbejdsområder, såsom køkkener og kontorer. Lyset er klart og afbalanceret uden tydelige blå eller gule toner, hvilket giver et friskt og naturligt udseende.

Enkel Installation og Langvarig Holdbarhed

Med en E27 stor fatning er denne pære nem at installere i de fleste lamper og armaturer. Den tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen bekvem og brugervenlig.

Dimensionerne på 106 x Ø58 mm gør denne pære kompakt nok til at passe i forskellige rumtyper, mens dens robuste design sikrer langvarig brug.

Pålidelig og Langvarig Beskyttelse

V-Tac 9W LED pære leveres med en 5 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra ro i sindet ved indkøb af en belysningsløsning, der varer ved.

Vælg V-Tac 9W LED pære for et moderne og effektivt belysningssystem, der kombinerer energieffektivitet med fremragende lysydelse. Forvandl din belysningsoplevelse og nyd fordelene ved et pålideligt og miljøvenligt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 14,00

Du sparer årligt 333 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug9w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde106 mm.
Diameter58 mm.
MaterialeTermisk PVC