V-Tac 7W LED havelampe
Sort, med spyd og fod, IP65, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot sort 7W LED havelampe.

Giver flot belysning langs indkørsler, havestier, parkarealer mv.

Lampen kommer med 2 muligheder for montering.

Den kan skrues fast på eks. en flise eller sættes i græsplænen ved hjælp af det medfølgende spyd.

Materiale: Pulverlakeret aluminium.


Produkt beskrivelse:

Denne V-Tac 7W LED havelampe er et stilfuldt og praktisk valg til din udendørs belysning. Lampen leveres i en elegant sort farve og er udstyret med et spyd og en fod, der gør det nemt at placere lampen hvor som helst i din have eller på terrassen. Lampen tilsluttes let til en almindelig 230V forsyning.

Med en effekt på 7W er lampen energibesparende og har alligevel et imponerende lysoutput. Den har en lysstyrke på 420 lumens, hvilket skaber en behagelig og godt oplyst omgivelse. Med en spredning på 100 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset, så der ikke er nogen mørke pletter.

Denne lampes lyskvalitet er også bemærkelsesværdig. Med en RA værdi på 80-85, sikrer lampen et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov, og kan skabe et smukt og klart oplyst miljø.

Med en Samsung LED chip og en producentgaranti på 3 år er du sikret et pålideligt og holdbart produkt. Lampen er også IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er tåler vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug i din have eller på din terrasse.

Kulør på lyset:

Vælg mellem to forskellige kulører - varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør giver et klart og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste objekter ser naturlige ud.

Med en dimension på 71 x Ø200 mm har denne LED havelampe en moderne og kompakt stil. Den integrerede lyskilde gør installationen nem og fleksibel.

Denne V-Tac 7W LED havelampe er et fremragende valg til at oplyse din have eller terrasse. Med dens holdbarhed og høje kvalitet er den værd at investere i.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 369,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke420 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde71 mm.
Diameter200 mm.
MaterialeAluminium
Iframe